„Nu știu ce sa fac, cum să procedez. Am aflat că soția mă înșală. Dacă a mai trecut cineva prin asta, un pic de ajutor!”

Ultima actualizare:

Poveștile de dragoste nu au întotdeauna un final fericit, iar un tânăr din România a aflat acest lucru pe propria piele. Disperat din pricina faptului că soția i-a fost infidelă, bărbatul a cerut ajutorul internauților, neștiind ce să facă în continuare. 

Bărbatul trădat nu știe ce ar trebui să facă în continuare
Bărbatul trădat nu știe ce ar trebui să facă în continuare

Un bărbat și-a povestit durerea, sub protecția anonimatului, pe platforma Reddit.com. Bărbatul suspecta de mai multă vreme că soția sa, alături de care are și un copil de trei ani, îi este infidelă.

Tânărul a auzit cum soția sa vorbea noaptea la telefon cu un bărbat despre care susține că este un fost iubit cu care va întrerupe, însă, orice legătură. Așa cum era de așteptat, nu s-a întâmplat așa, iar femeia a continuat discuțiile cu misteriosul bărbat, ba chiar s-ar și fi întâlnit pe ascuns cu el. 

Citește și: Cum să alegi între soț și amant? 

Soțul încornorat a luat legătura cu amantul soției sale și a discutat cu el, de pe un alt cont de Facebook, nu cel personal, prefăcându-se că este o rudă a femeii infidele. Cum a aflat însă că soția a călcat strâmb?

Soțul trădat a discutat cu amantul soției!

Abia aici intră în scenă abilitățile de detectiv ale celui trădat. Tânărul a remarcat că soția sa are un breloc cu un număr oarecare de înmatriculare. După ce s-a gândit îndelung și a pus cap la cap informațiile a ajuns la o concluzie dureroasă. Nu era un număr banal, ci chiar numărul de înmatriculare al amantului soției sale! 

Disperat și neștiind ce să facă după ce i-a fost confirmat faptul că partenera de viață îi este infidelă, bărbatul și-a povestit durerea pe internet și a solicitat ajutorul internauților, întrebându-i cum este cel mai potrivit să acționeze.

Vezi și: Povestea unei femei prinsă între soț și amant 

A subliniat că nu dorește să reacționeze impulsiv, deși după ce întreaga aventură a fost confirmată, simte că i-a fugit pământul de sub picioare. În plus, nu dorește să înceapă din nou, de la zero, o nouă relație. Situația este cu atât mai delicată dacă ne gândim că cei doi au un copil mic împreună. 

Am aflat că soția mă înșală:

„Eu acum, ea mâine dimineață...Inițial, am auzit-o vorbind noaptea afară cu un bărbat, a zis că e un fost, a contactat-o și au vorbit puțin, că nu e nimic, că știe că a greșit că îl bagă la block și nu se va mai repeta așa ceva vreodată.

Avem un copil de trei ani ani împreună și am trecut cumva peste.

Întâmplarea e că azi am găsit la ea un breloc cu un număr de înmatriculare pe el, i-am văzut profilul tipului cu care a vorbit, îl am la block și eu pe rețelele de socializare (și nu e băgat de mine) și am recunoscut imediat numărul de înmatriculare...

Am discutat un pic cu el și am aflat că au vorbit chiar azi și posibil chiar s-au văzut în weekend, cât culcam copilul. M-am dat drept o rudă de-a ei.

Dacă a mai trecut cineva prin asta, un pic de ajutor! Nu știu ce să fac, cum să procedez, mintea mea e blank și încerc să mă liniștesc, să mă adun și să port o discuție cu ea dimineață. În momentul asta fierb dar îmi dau seama că nu e un moment bun de discuție... Nici măcar nu pot să îmi imaginez cum ar fi să iau viață de la capăt, e că un reset când se ia curentul și ești la nivelul final din joc.”, este mărturia bărbatului.

Ce îl sfătuiți?

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net