Cum să scoți tot ce-i mai bun din aplicațiile de dating? Cele mai bune indicații pentru a atrage pretendenți

Aplicațiile de dating sunt la mare căutare în Statele Unite de ani buni și iată că încep să capete popularitate și în România. Fie că vorbim despre Tinder, Bumble sau Hinge, trebuie să știi că nu toți utilizatorii sunt dornici de aventuri și cu siguranță există persoane care caută relații serioase. Iată cum îi poți identifica și atrage, deopotrivă.

dragoste sex jpg

Crearea profilului perfect pe aplicațiile de dating este o artă, o știință. Pe Tinder te poți prezenta, poți vorbi despre ocupația pe care o ai, despre așteptările tale, dar și despre pretendentul ideal- lucruri pe care e bine să le cauți și de cealaltă parte a ecranului, înainte să dai swipe dreapta. E destul de complicat să găsești răspunsuri inteligente, creative și amuzante într-un spațiu limitat, dar piți acoperi super multe aspecte din viața ta, în ciuda limitei de caractere.

S-ar putea să îți placă și: Trucuri pentru o viață sexuală împlinită! Iată de ce trebuie să ții cont

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac utilizatorii nu este neapărat crearea unui profil prost; ci crearea unuia care nu se diferențiază cu nimic de alte zeci de mii. „Când glisați la stânga și la dreapta într-o zonă metropolitană, există zeci de mii de oameni dintr-un anumit grup demografic care glisează în același timp, în același moment”, spune expertul în întâlniri online dr. Jess Carbino, fost sociolog pentru Tinder și Bumble, adăugând că răspunsurile scurte și vagi îngreunează șansele de a ieși în evidență.

Ți-am mai pregătit și: Ești într-o relație codependentă? Iată semnele, dar și cum poți «scăpa»!

Cum să îți creezi un profil memorabil pe aplicațiile de dating

În mod ideal, profilul tău le spune oamenilor trei lucruri: cine ești, ce cauți și cum ești ca persoană. Această întrebare este o modalitate excelentă de a sugera ce vrei, cum ai fi ca partener și, într-un fel, cine ești. De asemenea, oferă-le pretendenților tăi ocazia de a face același lucru, e important să știi cu cine discuți și pe cine încerci să cunoști.

Skill-uri neașteptate: acest detaliu te poate ajuta să vorbești despre pasiunile tale sau, de ce nu, despre niște talente neobișnuită pe care le ai de la fostul loc de muncă sau de la un curs. Orice aspect care vine la pachet cu o poveste îți aduce mari șanse să descoperi persoane cu aceleași interese.

Schițarea întâlnirii ideale poate funcționa de minune, fie că vorbim despre o activitate simplă precum „Mi-ar plăcea să merg într-o excursie scurtă la mare, până la finalul verii” sau de una care implică mai multe pregătiri. Dacă îți dorești ceva anume, poți să vorbești despre asta în descrierea profilului tău și în informațiile cu pricina să incluzi și partenerul. Spre exemplu, poți spune că ți-ar plăcea să descoperi un restaurant nou alături de o persoană pasionată de gastronomie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net