Trucuri pentru o viață sexuală împlinită! Iată de ce trebuie să ții cont

Nu contează vârsta, identitatea de gen și sexualitatea pe care o avem, niciodată nu strică să aflăm informații noi despre propriul corp și trucurile la care putem să apelăm pentru a ne simți mai bine în timpul actelor sexuale. Iată ce trebuie să știi pentru a te bucura de clipe explozive în dormitor.

Intimitatea emoțională este foarte importantă într-un cuplu
Intimitatea emoțională este foarte importantă într-un cuplu

Masturbarea nu ar trebui să fie un subiect tabu 

Cel mai important este să ne cunoaștem corpul, iar pentru acest lucru este indicat să nu privim masturbarea ca pe un subiect tabu. Doar așa putem descoperi care sunt lucrurile care ne fac plăcere și ne stimulează.

După ce am aflat pe propria piele care sunt factorii care ne dau fiori, următorul pas este unul cât se poate de simplu: comunicarea deschisă cu partenerul. Țineți cont că doar vorbind cu sinceritate vă puteți îmbunătăți relația și că partenerul nostru de viață nu are capacitatea de a citi gânduri! Așa că, lăsați teama la o parte și vorbiți! 

Citește și: Sfaturi pentru bărbați: cum să obții cel mai mare grad de plăcere

Identificarea elementelor care strică dispoziția romantică

La fel de important precum identificarea factorilor care contribuie la starea de excitație este și găsirea acelor elemente care ne înlătură dorința de a face sex.

Spre exemplu, dacă o casă neîngrijită și o lenjerie veche de pat vă strică complet cheful, aveți grijă ca ce va înconjoară să fie mereu pus la punct ca să vă puteți concentra asupra clipelor de intimitate fără să vă lăsați distrași de praful de pe noptieră sau dezordinea din șifonier.

Prioritizarea intimității emoționale

Este foarte important să menținem o intimitate emoțională crescută în cuplu. Dacă în cadrul relației au loc frecvent certuri și discuții neplăcute, iar climatul general este unul prost, atunci este de la sine înțeles, faptul că și dorința sexuală a partenerilor nu este la cote înalte. Sentimentul de apreciere și de siguranță sunt cele care contribuie la menținerea dorinței. 

Oamenii care sunt în contact cu simțurile lor raportează, de asemenea, niveluri mai ridicate de satisfacție sexuală și de stima de sine. Nu trebuie să faceți schimbări radicale în viața voastră, ci doar să vă acordați timpul necesar pentru a vă bucura de modul în care soarele vă scaldă chipul și de conștientiza gustul pe care îl are mâncare pe care o consumați, spre exemplu. Aceste mici ritualuri contribuie la menținerea echilibrului dintre minte și trup! 

Vezi și: Ce înseamnă intimitate emoțională în cuplu

Reevaluarea noțiunii de intimitate

Mulți oameni au o viziune foarte restrânsă asupra modului în care ar trebui să fie sexul, iar după ce etapa lunii de miere ajunge la final, este important să ne evaluăm viața sexuală. Pe măsură ce îmbătrânim, nu mai suntem la fel de capabili să facem lucrurile așa cum obișnuiam.

Totuși, asta nu înseamnă că ar trebui să încetăm să mai facem sex. În schimb, trebuie să ne gândim la alte modalități de a ne bucura de clipele din intimitate. Este timpul să experimentă, idei, produse sau chiar poziții pe care poate nu le-am avut anterior în repertoriu, sugerează Emily Jamea, psihoterapeut, conform Healthywoman.org. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net