Sfaturi pentru bărbați: cum să obții cel mai mare grad de plăcere

Ultima actualizare:

Majoritatea bărbaților sunt influențați de perioada adolescenței atunci când vine vorba de maniera în care se masturbează, astfel că în loc să se bucure din plin de acest moment special cu ei înșiși, fac lucrurile pe grabă, de teama subconștientă de a nu fi prinși, dar și din cauza stigmatului social asociat acestei activități cât se poate de firești și de sănătoase. 

image

Psihologii consideră că adolescenților li se inoculează de către societate ideea că masturbarea este un act ,,rușinos" și de aceea băieții tind să resimtă o anumită vină în această privință, mai ales dacă sunt prinși asupra faptului de către membrii ai familiei. Acest sentiment de rușine pare că urmărește persoanele de sex masculin până la vârsta adultă, astfel că mulți bărbați trecuți de 20 de ani se masturbează pe grabă, adeseori în baie, stând în picioare, fără să se bucure cu adevărat de plăcerile pe care le oferă masturbarea.

Citește și: Cât de des se satisfac singure femeile. Ce modalități sunt preferate de acestea și ce se întâmplă dacă sunt într-o relație

Iată 6 sfaturi extrem de utile care te vor ajuta să-ți explorezi propriul trup mult mai eficient și să-ți produci o plăcere mult mai intensă.

Schimbă poziția în care te masturbezi

Probabil te masturbezi în aceeași poziție de ani de zile, așa că fă o schimbare. Dacă te masturbezi în picioare, încearcă să o faci stând confortabil, pe orizontală în pat.

Masturbarea în diferite poziții va întări mușchii pelvieni și va stimula circulația sîngelui către penis făcând astfel orgasmul mult mai intens. 

Citește și: Masturbarea, subiect tabu. Nu foarte multe persoane îndrăznesc să discute deschis despre autostimulare cu partenerul de cuplu

Masturbează-te după ce faci exerciții fizice

Dacă ți s-a întâmplat să te simți vreodată excitat după ce te întorci de la sală, sau după o sesiune de alergat este pentru că antrenamentul fizic stimulează producția de dopamină și adrenalină, supranumiți și hormmonii fericirii. De aceea, după un exercițiu fizic intens este momentul ideal să te masturbezi deoarece vei obține un nivel foarte ridicat de plăcere. 

Stimulează perineul

Perineul este zona situată, în cazul bărbaților, între scrot și anus și este una extrem de erogenă, deoarece este foarte vascularizată și sensibilă la atingere. De aceea specialiștii recomandă ca în timpul masturbării să stimulezi perineul și poți face acest lucru cu jucării sexuale care vibrează. Cu o mână poți stimula penisul, iar cu cealaltă poți stimula perineul cu ajutorul unor mici vibratoare, special concepute pentru această zonă. 

Folosește un flashlight/vagin fals

Jucăriile sexuale pentru bărbați sunt foarte utile și pot intensifica orgasmul, de aceea poți folosi cu încredere un ,,flashlight", adică un dizpozitiv ce imită întocmai anatomia unui vagin. Această drăgălașă jucărie erotică poate simula senzațiile din timpul unei penetrări vaginale sau anale. 

Nu-ți fie teamă de joculețe anale

Mulți bărbați heterosexuali au o adevărate adversiune față de ceea ce înseamnă auto-explorarea în zona anală. Din punct de vedere științific, anusul este o zonă extrem de erogenă pentru bărbați deoarece permite stimularea prostatei, acest punct G al persoanelor de sex masculin. 

Specialiștii recomandă ca bărbații să folosească la început mângâieri ușoare în zona anusului, apoi să utilizeze degetele și, de ce nu, anumite jucării sexuale, special create această zonă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net