De ce bărbații și femeile prefără poziții sexuale diferite? Răspunsul unui cunuoscut medic

De ce bărbații și femeile prefără poziții sexuale diferite? Un cunoscut medic psihoterapeut a oferit explicații clare despre tendințele, plăcerile și diferențele care există între sexe.

image
De ce bărbații și femeile prefără poziții sexuale diferite?

Psihoterapeutul Oana Nicolau a publicat recent o postare plină de intrigă pentru majoritatea cuplurilor. Intitulată „De ce preferăm anumite poziții sexuale”, postarea explică de ce bărbații și femeile au uneori plăceri diferite atunci când intră în dormitor. 

Vezi și: Ce să nu faci niciodată într-o relație! Sfaturile unui celebru medic psihoterapeut

Bărbații și femeile prefără poziții sexuale diferite. Care sunt diferențele 

„Bărbații sunt stimulați, de cele mai multe ori, de vizual, astfel că preferă acele poziții care le oferă un spectacol al părților considerate de ei ca fiind atractive: sâni, fese, buze”, se arată în mesajul de pe pagina de Instagram a medicului.

În schimb, pentru femei lucrurile stau complet diferit, consideră psihoterapeutul Oana Nicolau.

„Femeile sunt stimulate, de cele mai multe ori, de atingeri, astfel că preferă acele poziții prin care se asigură că zonele erogene pot fi atinse: fese, sâni, interiorul coapselor, etc, inclusiv contactul penisului cu vaginul pentru o bună stimulare a clitorisului”, se arată în postarea de pe rețeaua de socializare.

Sigur te interesează: Poate funcționa o relație fără sex? Răspunul unui celebru psihoterapeut român

Psihoterapeutul Oana Nicolau explică, totodată, că toate aceste informații sunt importante pentru cupluri. În plus, medicul consideră că partenerii au nevoie de conversații deschise despre plăcerile lor sexuale.

„Este esențial să cunoașteți aceste detalii despre voi, dar și despre partenerul de cuplu. Cum?Prin conversații deschise despre plăcerile voastre pe plan sexual”, a scris medicul psihoterapeut.

Sfatul care te ajută să scapi de certurile din relație

„Când pleci de la birou și ești foarte încărcat, înainte să ajungi acasă ia-ți o pauză, oprește-te câteva minute în parc sau fă orice altceva crezi că te-ar ajuta să te deconectezi, să creezi un interval tampon între stresul de la job și căminul tău de acasă”, a explicat Oana Nicolau într-o altă postare. 

Află și: Secretul celui mai fericit om din lume! Ce face 15 minute în fiecare zi

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
image png
Kate Middleton (3) jpg
giselle si tom brady
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Aleksandr Dughin, la funeraliile fiicei sale, Daria Dughina FOTO Profimedia
image
image
image
image
22432 jpg
covorase auto sursa foto pexels
sanda ionescu 2 png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
FotoJet (1) jpg