Motivul real pentru care relațiile se distrug! Explicația dată de o cunoscută terapeută poate salva căsniciile

Motivul pentru care relațiile se distrug! Explicația dată de o cunoscută terapeută poate salva căsniciile! Este important să știi acest lucru înainte de a intra într-o relație. Dacă aflii asta, îți poți salva relația sau căsnicia!

cuplu infidelitate jpeg

Este important să înțelegem că atunci când ne dorim o relațaie cu cineva, luăm acel om cu bune și cu rele. Nu putem pretinde nimănui să se schimbe sau să fie la nivelul așteptărilor noastre, pentru că atunci condiționăm iubirea. O relație sinceră și autentică are la baza iubirea necondiționată. Tot ce putem face este să luăm omul așa cum este și să îi fim alături în evoluția sa și să îl susținem.

Unul dintre motivele majore pentru care relațiile se deteriorează este acela că partenerii se deteriorează este acela că partenerii nu conștientizează diferențele dintre ei și fiecare are așteptarea ca celălalt să se ridice la nivelul pretențiilor personale”, a spus psihologul Oana Nicolau într-o postare de pe Instagram.

Secretul pentru o relație fericită

Psihologul Monica Popescu Finanțu a spus, în exclusivitate pentru Click!, în urmă cu ceva timp: „Este absolut necesar să te cunoşti pe tine, să ştii cine eşti şi ce nevoi ai şi să te exprimi clar. A aştepta ca partenerul de cuplu să ghicească ce te face pe tine fericit este reţeta suferinţei, frustrării şi dezamăgirii. Ai nevoie, de asemenea, să-ţi cunoşti partenerul aşa cum este el şi să îi cunoști nevoile, şi să fii dispus şi bucuros să contribui la împlinirea lor, atât cât depinde de tine. Detaliile ţin de fiecare persoană şi fiecare cuplu în parte.”

„Limbajele iubirii te ajută să înțelegi cum te iubește partenerul tău", explică Dr. Fierstein, dar și să vrei să fii iubit. De multe ori în cuplu există un gol, o lipsă de comunicare în care ambii vor să ofere și să primească dragoste, dar încearcă să o facă în moduri diferite.

Nu ne așteptăm să fim atrași de persoane cu același limbaj al dragostei. O parte din angajamentul față de o altă persoană este identificarea limbajului său de iubire și acționarea în consecință. Discută cu partenerul tău și află cum înțelege el dragostea, afecțiunea. Dacă el se simte iubite atunci când îi spui cuvinte frumoase sau atunci când îl ajuți cu ceva anume, atunci depune efort în acest sens să îi îndeplinești nevoia.

De asemenea, este important să faceți gesturi mărunte unul față de celălalt. Rutina poate interveni într-un cuplu și de multe ori poate ucide pasiunea, iar ignorarea micilor detalii sau a gesturilor simple prin care îți arăți dragostea lasă cuplurilor sentimentul că relațiile lor sunt mai degrabă niște relații practice decât niște uniuni amoroase. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net