Nu trebuie să vă plictisiți chiar dacă stați acasă! Cinci filme de văzut în cuplu

Ultima actualizare:

Vizionarea unui film este o modalitate excelentă de a petrece timp cu partenerul nostru, însă alegerea unui film pe placul amândurora nu este un lucru ușor de fiecare dată.

Ce film să vedem? O întrebare banală care oferă bătăi de cap cuplurilor Sursă foto: Pixabay
Ce film să vedem? O întrebare banală care oferă bătăi de cap cuplurilor Sursă foto: Pixabay

Iată o listă de pelicule care promit să fie pe placul ambilor și să asigure o seară relaxantă în fața micului ecran, împărțind un bol cu popcorn.

Couples Retreat

Când Jason și Cynthia își dau seama că mariajul lor este la un pas de a se rupe, ei decid să plece într-o tabără pentru cupluri, organizată într-un loc feeric. Tabăra este disponibilă la un tarif special de grup, așa că își invită cei mai apropiați șase prieteni. Cele trei cupluri presupun că vor putea avea parte de o vacanță relaxantă, dar tabăra solicită cuplurilor să participe la toate activitățile.

Couples Retreat urmărește patru cupluri care sunt plasate în situații incomode și hilare. Deși acest film este o comedie, încurajează spectatorii să facă un bilanț al propriilor relații. Subliniază faptul că nicio relație nu este perfectă sau ușoară. Cuplurile fericite depun mult efort pentru a se asigura că relația lor crește și înflorește. Vizionarea filmului este o oportunitate de a râde, dar vă va oferi și un pretext pentru a discuta despre lucrurile pe care le puteți face pentru a îmbunătăți relația pe care o aveți cu persoana iubită.

Date Night

Un cuplu plictisit decide că i-ar plăcea să aibă parte de o escapadă romantică. Când nu reușește să obțină o masă la un restaurant elegant din New York, soțul decide să fie spontan și fură rezervarea unui alt cuplu. Un caz de furt de identitate atrage după sine o noapte nebună din care nu lipsește nici confruntarea cu oamenii legii.

Vezi și: Cele mai spectaculoase filme care ajung în luna aprilie pe Netflix

ALFIE 

Jude Law joacă rolul unui șofer de limuzină căruia îi place să cucerească femei. Are o serie de aventuri de o noapte, iar Alfie ajunge să rănească oamenii la care ține cel mai mult, așadar realizează că acțiunile lui afectează radical viețile altora.

Alfie încurajează oamenii să se gândească la felul în care se raportează unul la celălalt. Aventurile nesemnificative pot părea tentante, dar de cele mai multe ori au un efect devastator asupra cuplurilor. 

Begin Again

Greta și iubitul ei, Dave, se mută la New York pentru a scrie melodii împreună și pentru a urma o carieră în muzică. Când Dave ajunge să semneze un contract cu o casă de discuri, el este cuprins de stilul de viață al muzicienilor celebri, lăsând-o pe Greata să o apuce pe un alt drum. Greta întâlnește o altă persoană față de care poate rezona mai bine.

Vizionarea Begin Again vă va oferi ție și persoanei dragi șansa de a vorbi despre cum trecutul nu trebuie să vă definească. Puteți învăța din experiențele voastre și să vă creionați un viitor comun. 

Citește și: Relația de cuplu are întotdeauna urcușuri și coborâșuri

500 Days of Summer

Tom este un romantic incurabil care se îndrăgostește de o femeie pe nume Summer. Summer nu crede în dragoste sau relații, dar cei doi se întâlnesc timp de un an.

Când Summer întrerupe brusc relația lor, Tom este forțat să reflecteze la timpul petrecut împreună și la noțiunea de iubire. 

Tu și partenerul tău vă veți putea bucura de această poveste emoționantă și plină de speranță. Veți avea ocazia să vă gândiți la călătoria voastră împreună în timp ce sunteți părtași la povestea lui Tom și Summer.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
click jpg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net