Delăsarea, o problemă care apare mai mereu în relaţia de cuplu. Iată ce trebuie să ştiţi

image
Ideea de a nu face nimic pentru relaţia pe care o aveţi înseamnă delăsare, iar neglijenţa pune în pericol cuplulfoto: shutterstock

Se spune că monotonia ucide orice relaţie, indiferent cât de pasională a fost la început! Specialiştii, însă, au o cu totul şi cu totul altă părere. Ei cred că nu atât rutina, cât delăsarea este cea care degradează o relaţie. Dacă la început fiecare om încearcă să-şi impresioneze partenerul, pe parcurs începe să creadă că i se cuvine să aibă acea persoană alături şi devine neglijent.

Timpul pe care partenerii de cuplu îl petrec împreună nu trebuie să fie cantitativ, ci mai degrabă calitativ pentru că în acest fel se crează conexiunea între ei. Este important ca ambii parteneri să rămână preocupaţi atât de propria persoană, cât şi de celălalt, înţelegând prin asta şi importanţa atenţiei la propriile nevoi, dar şi ale partenerului. Pe scurt, starea de prezenţă, în raport cu partenerul şi cu relaţia de cuplu, vă ajută să vedeţi, să simţiţi şi, în final, să ştiţi ce se întâmplă cu cel de lângă voi.

Ideea de a nu face nimic pentru relaţia pe care o aveţi înseamnă delăsare, iar neglijenţa pune în pericol cuplul. Delăsarea poate fi în privinţa aspectului fizic şi a îngrijirii personale sau poate fi legată de menţinerea unei stări emoţionale neplăcute. A avea grijă de voi, de igiena voastră înseamnă respect pentru voi şi pentru partenerul de viaţă. Totodată, o lipsă de preocupare pentru sănătatea voastră poate deveni un motiv de nemulţumire, îngrijorare, neputinţă şi chiar durere pentru partener.

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
Annalena Baerbock FOTO EPA-EFE
Platforma petroliera marina - gaze FOTO Shutterstock
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock