Un bărbat care se pregătea de nuntă a angajat un detectiv particular. A bănuit că logodnica e infidelă, iar adevărul ieșit la iveală l-a șocat!

Un bărbat din SUA s-a lăsat ghidat de instinctul său și a cerut ajutorul unui detectiv particular, atunci când a presimțit că logodnica sa nu îi este fidelă. Ce a descoperit acesta, l-a șocat complet!

Detectiv particular / foto: Pixabay
Detectiv particular / foto: Pixabay

Bărbatul cu pricina a povestit pe Reddit cum a ajuns să ceară ajutorul unui detectiv particular. Schimbările comportamentale ale partenerei sale i-au ridicat mari semne de întrebare: 

„Poate că era vorba despre schimbările ușoare în comportamentul ei după excursii sau despre conversațiile criptice pe care le auzeam din când în când”, a mărturisit el.

„Regret că i-am încălcat intimitatea”

Deși a avut momente în care l-a mustrat conștiința pentru fapta făcută, bănuielile acestuia i-au fost confirmate: soția sa i-a fost infidelă în vacanță. 

„Am primit veștile în urmă cu câteva zile și, pe cât de mult regret că i-am încălcat intimitatea, suspiciunile mele nu erau neîntemeiate”, a scris el.

De asemenea, caruselul emoțional în care a fost prins bărbatul l-a determinat să înceteze relația cu cea pe care și-o dorea soție. El a mărturisit că este prins într-o „furtună de emoții”, simțindu-se trădat și confuz, relatează publicația The Mirror.

„Pe de o parte, regret profund că nu am avut suficientă încredere în ea pentru a discuta deschis despre asta. Pe de altă parte, trădarea din partea ei se simte și mai semnificativă. O iubesc, dar nu mai pot să văd un viitor împreună”, a spus el.

Cum a reacționat partenera sa 

Într-un final, bărbatul trădat și-a găsit curajul pentru a-și confrunta logodnica. I-a spus că a aflat adevărul despre aventură, lucru care a înfuriat-o la maximum pe aceasta. 

 „A fost surprinsă și a întrebat imediat de unde știu. I-am spus adevărul, că am angajat un detectiv particular”, a relatat el. „Nu am văzut-o niciodată atât de furioasă în toți anii petrecuți împreună”, a spus bărbatul.

Cum au reacționat internauții 

Utilizatorii platformei pe care bărbatul și-a spus povestea au venit cu o părere și mulți l-au susținut pe acesta pentru decizia luată.

 „Ai făcut ceea ce trebuia să faci. Felicitări pentru că ai avut curajul să înfrunți adevărul și să nu rămâi blocat într-o relație toxică”./ „Ea și-a arătat adevăratul caracter. Din fericire, nu v-ați căsătorit și ai descoperit adevărul înainte de a fi prea târziu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
gulas jpg
horoscop 26 martie jpg
dulceata smochine jpg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
banner Adrian Perjovschi
snitel pixabay jpg
masca ten jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net