Greșeli grave pe care orice mamă trebuie să le evite când se află la volan!

Ultima actualizare:

Este dificil să fii mamă și șofer în același timp. Atât de multe lucruri pot merge prost. Până și ducesa Kate Middleton a fost aspru criticată pentru că nu a montat corect scăunelul auto pentru unul dintre copiii ei. Orice mamă trebuie să știe care sunt greșelile pe care trebuie să le evite când se află la volan, cu micuțul ei în mașină.

Cele mai comune greșeli pe care orice mamă trebuie să le evite când se află la volan
Cele mai comune greșeli pe care orice mamă trebuie să le evite când se află la volan

Nu încerca să faci mai multe lucruri deodată

Mămicile sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a face mai multe sarcini. Și, da, femeile pot face o mulțime de lucruri în același timp. Totuși, nu în mașină! Distragerea atenției într-o mașină poate fi fatală. Este imposibil să conduci, să mănânci și să ștergi nasul copilului în același timp.

Citește și Patru cauze comune ale oboselii cronice

Utilizarea necorespunzătoare a scaunului auto

Scaunele auto pot fi uneori dificil de manevrat. Realitatea este că o montare incorectă a scaunului de mașină pentru copii afectează siguranța micuților. Este esențial să obțineți sfaturi de specialitate după achiziționarea unui scaun auto pentru copilul dvs.. Când cumpărați un scaun auto, asigurați-vă că ați înțeles cu adevărat cum anume funcționează scaunul auto.

Conduci în stare de oboseală

Așa cum nu ai conduce în stare de ebrietate, mai ales cu copiii tăi în mașină, nu trebuie să o faci nici atunci când ești obosită. Multe mame nu știu că privarea de somn are aceleași efecte fiziologice ca și consumul de alcool, motiv pentru care oboseala la volan reprezintă un pericol real. Știm cu toții cât de obositor este să fii mama unui copil, mai ales a unui copil mic. Drept urmare, înainte de a pleca la drum, întreabă-te: „Am dormit suficient?”, notează okmagazine.ro.

Citește și Stresul te poate îmbolnăvi. Iată cum te poate afecta

Ești mult prea grăbită

Cu toate suntem familiarizate cu scenariul. Avem întotdeauna atât de multe de făcut în rolul de mamă. Atunci când ești cu copilul în mașină și ai întârziat undeva, sau ești stresată și te grăbești să ajungi undeva îți poate afecta abilitățile de șofer. Poți fi tentată să-ți asumi riscuri precum trecerea în viteză când e semaforul roșu, iar o astfel de greșeală ar putea fi fatală.

În schimb, de fiecare dată când mergi cu mașina, plănuiește să ajungi cu 10 minute mai devreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net