Ai vise ciudate în care apare iubitul tău? Află ce semnifică!

Ultima actualizare:

    Faptul că luaţi masa împreună este un semn de bun augurwww.clickpentrufemei.ro
Faptul că luaţi masa împreună este un semn de bun augurwww.clickpentrufemei.ro

Partenerul tău de viaţă este cel lângă care adormi în fiecare noapte şi este prima persoană pe care o vezi dimineața. Deci, de ce nu îl visezi niciodată aşa cum sunteţi în viaţa reală, ci mereu în ipostaze ciudate?

Rolul viselor

Experţii în vise susţin că există o explicație pentru faptul că îţi visezi iubitul în ipostaze care mai de care mai ciudate. "Subconştientul va reproduce în vis orice simte că este necesar la momentul respectiv", spune Cindy Nodland, PhD, terapeut în interpretarea viselor.

Un nou studiu din Germania estimează că partenerul de viaţă poate fi prezent în cel puțin 20% din închipuirile nocturne. Dar asta nu se datorează faptului că petreci extrem de mult timp lângă iubitul tău în timpul zilei. Nodland spune că mai degrabă visele reprezintă de multe ori probleme nerezolvate și sentimente care te fac să te îndoieşti.

Sentimentele experimentate în vis

Pentru a înțelege mai bine propriile vise, Nodland recomandă păstrarea unui jurnal de vise în care să notezi toate detaliile, precum şi sentimentele asociate.  "Cel mai important este sentimentul pe care îl ai în vis", spune ea. "Eşti supărată? Speriată? Geloasă? Aceste informaţii îţi oferă de multe ori cel mai important indiciu: mesajul visului tău. 

Află pe clickpentrufemei.ro ce semnifică visele ciudate în care apare iubitul tău.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net