Datele negre ale anului 2023. Când va mai fi Mercur retrograd și ce zodii vor fi urmărite de ghinion

Astrologii anunță un 2023 destul de dificil pentru zodiile Taur, Fecioară, Capricorn și Săgetător. Pentru acestea, Mercur va fi retrograd și multe dintre lucrurile pe care și le-au propus pentru noul an, vor fi un real eșec. Haideți să vedem ce spun specialiștii în astrologie pentru fiecare zodie în parte, din cele menționate anterior. 

Mercur
Mercur

După cum bine știți, Mercur a fost retrograd în Capricorn din data de 1 ianuarie, până pe 18 ianuarie. În toată această perioadă, nativii Capricorn au avut de-a face cu proiecte eșuate, certuri cu ei din jur, dar și probleme legate de comunicare, dar și de locul de muncă.

Colaborarea cu superiorii a avut si ea probleme mari de tot, însă lucrurile s-au liniștit pe data de 18, atunci când Mercur a ieșit din retrograd în Capricorn. 

Când va mai fi Mercur retrograd în anul 2023

Acesta nu a fost singurul moment în care Mercur a creat probleme în viața zodiilor. A doua perioadă în care va fi retrograd este cuprinsă între 21 aprilie și 15 mai 2023. La data respectivă, Mercur va retrograda în zodia Taur. Nativii trebuie să știe că îi așteaptă o perioadă dificilă, în care nu trebuie să se ocupe de lucruri noi și nici să pornească afaceri sau proiecte, căci toate vor fi sortite eșecului. 

Mai mult, nici pe plan personal lucrurile nu vor merge mai bine pentru nativul Taur, mai ales că este o fire impulsivă, pe care cu greu o mulțumești. Retrogradarea lui Mercur nu va face decât ca zodia Taur să fie mult mai dificilă decât era până atunci. 

Citește și - Cum ne afectează Mercur Retrograd în ianuarie. La ce trebuie să fim atenți

Cu toate acestea, există și o parte bună, aceea că Mercur iese din retrograd în data de 15 mai 2023 și toate lucrurile revin la normal. 

Mercur retrograd în Fecioară: 23 august- 15 septembrie

Nici Fecioara nu scapă de Mercur. Anul acesta, Mercur retrogradează în Fecioară pe 23 august și iese din retrograd în 15 septembrie. 

În toată această perioadă, Fecioarele trebuie să fie foarte atente la relaționarea cu cei din jurul lor, să fie cu băgare de seamă chiar și la locul de muncă și să învețe să se obișnuiască cu irascibilitatea și nervii, stări pe care le va experimenta zi de zi în perioada neagră a lui Mercur. 

Mercur retrograd în Capricorn și Săgetător: 13 decembrie 2023- 1 ianuarie 2024

Anul 2023 se încheie cu un Mercur retrograd mai întâi în zodia Capricorn, iar apoi în Săgetător, notează kanald.ro. Pentru ambele zodii va fi o perioadă grea, plină cu tot felul de încercări și trebuie să fie atente la cei din jur. 

S-ar putea ca nimic să nu le iasă pe plan profesional și să accepte cu greu părerea celor din jur, iar din acest motiv, să existe certuri scandaloase. Cel mai bine este ca cei doi nativi să-și păstreze calmul, să evite să se implice în afaceri și să aibă grijă mare cu banii, căci finalul lui 2023 nu le aduce prea multe satisfacții financiare. Dacă te numeri printre aceste zodii, nu intra în panică. Atunci când Mercur este retrograd trebuie să-ți păstrezi calmul interior și exterior și să-ți aduci aminte că e vorba doar de o perioadă, care oricum va trece rapid!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net