Horoscop 12-18 iulie. Peștii descoperă calea către succes, iar pentru un nativ vine cea mai favorabilă perioadă a anului

Horoscop 12-18 iulie.  Află ce îți rezervă astrele în următoarea săptămână a lunii iulie. Avem horoscopul detaliat pentru fiecare zodie în parte.  

Horoscop 12-18 iulie
Horoscop 12-18 iulie

Berbec

În domeniul finanțelor și al posesiunilor, întâlnirea dintre planetele Marte și Uranus poate aduce oportunități sau întreruperi neașteptate. Este posibil să experimentați schimbări bruște privitor la venituri, investiții sau bunuri materiale. Fiți pregătiți să vă adaptați strategiile financiare!

Energiile puternice le puteți resimți și în organism, mai ales prin afecțiuni ale sistemului circulator, dureri de cap,gât sau agitație interioară. Aceste simptome la rândul lor se pot prelungi, iar o migrenă vă poate încetini destul de mult în activitatea profesională. Sfatul corect este să vă aduceți aminte să luați pauză,să petreceți timp de calitate și cu cei dragi care, la urma urmelor, sunt mai importanți decât orice sumă de bani sau funcție. Reamintiți-vă de motivele pentru care vreți să câștigați bani în plus, dar nu faceți din ambiție o obsesie!

Taur

În primul rând veți dori să vă subliniați individualitatea și identitatea personală. Veți simți un impuls puternic de a vă exprima în moduri unice și puteți suferi schimbări semnificative în aspectul sau stilul personal. Veți fi asertivi în a vă urmări dorințele, poate surprinzându-i pe alții cu îndrăzneala voastră.

Perioada vă dinamizează, dar e cumva împărțită în jumătate ca energii favorabile ori tensionate. Astfel, prima parte recomand prudență și să luați în calcul ideea că totul e în schimbare și lucrurile nu stau doar în puterea voastră. Situația din jur poate deveni tensionată în fiecare zi.

Conflicte pot apărea în relațiile cu ceilalți, ca spre exemplu, o ciocnire de interese financiare cu partenerii. Indiferent de ce se va petrece, încrederea morală poate fi ciobită, iar voi riscați să luați decizii greșite,impulsive, fără să gândiți la consecințe.

Gemeni

Apar diferențe de opinie între generații,unele din rude cu tendințe mai autoritare vă pot ridica unele piedici acum în planificarea sau materializarea planurilor profesionale sau de viitor în general. Fie se răzgândesc legat de sprijinul pe care voiau inițial să vi-l acorde, fie condiționează și restricționează foarte mult ajutorul pe care îl puteau oferi. Varianta poate fi valabilă și pe domeniul profesional, în ideea în care trebuie să aveți pregătit un plan de rezervă dacă superiorii sau protectorii voștri aleg să susțină alte variante care li se par mai potrivite. Puteți să luați în calcul o reorientare a obiectivelor, chiar și a celor legate de carieră, dar e important ca tot ce întreprindeți acum să faceți cu imaginea și reputația voastră pe termen lung în minte. Gestionarea corectă, cu integritate și cu respectarea unor principii etice ale dilemelor vă poate propulsa și aduce mai mult câștig pe termen lung, decât câștigul unor bătălii minore, de moment.

Rac

Vine o perioadă favorabilă pentru a vă preocupa de sănătate, restabilire a liniștii sufletești, pentru călătorii și noi impresii vii sau legături cu oameni din străinătate. Mulți dintre voi devin preocupați de viitor, vor căuta conexiuni, sprijin pentru a-și realiza potențialul creativ și ideile. Unii pot simți nevoia de a-și face noi cunoștințe, de a acorda atenție educației suplimentară, iar alții vor căuta să se conecteze cu mentorii lor spirituali de aceeași natură.

Există acum numeroase posibilități de împlinire de sine, așa că nu ar trebui să stați prea mult într-un singur loc, ci vă sugerez să căutați aliați care să ajute la implementarea ideilor voastre frumoase. E clar că o poziție activă împreună cu un risc justificat vă poate schimba radical viața în bine.

Leu

Pentru primele două zile nu pot veni cu vești deosebite, căci aspectele astrale v-ar putea face vulnerabili pe sănătate, pe stări de dispoziție, pe suprasolicitare la locul de muncă sau în relații. Oricare dintre ele poate provoca stare de rău, imunitate slăbită sau o proastă dispoziție. Evenimentele care pot avea loc vă pot pune în fața nevoii de a abandona vechile idei, iluziile, ca să vă ocupați de lucruri concrete de zi cu zi, unele legate poate de zona profesională, altele de obiceiuri, de sănătate. Veți avea o stare instabilă psiho-emoțională, veți fi neatenți și astfel puteți greși,mai ales dacă sunteți femeie. Atenție la secrete și ce ar putea apărea la suprafață putând să provoace intrigi, bârfă, scandal! Sfaturile celor dragi din familie sau prietenii de încredere vă pot ajuta să traversați mai lin eventualele tensiuni.

Fecioara

Vine vremea să vă confruntați în direct cu greșelile trecutului, dar asta nu trebuie să vă înspăimânte, căci fiecare trebuie să își asume. Veți avea nevoie de multă disciplină, efort și perseverență pentru a vă menține poziția, afacerea, pentru a vă apăra opiniile și ideile. Nu veți fi scutiți de conflict și tensiune, de lămurirea de lucruri în relații sau de cheltuieli financiare.

Timpul este nefavorabil pentru întâlniri cu superiorii, cu profesorii, pentru negocieri ori semnare de contracte sau pentru începerea de noi activități, în special în prima zi a săptămânii.

De asemenea, medical, problemele pot fi însoțite de expunerea la energii negative care slăbesc apărarea corpului și afectează stabilitatea psiho-emoțională.

O supraestimare nejustificată poate complica foarte mult relațiile cu partenerii și poate afecta stabilitatea financiară. Este foarte probabil să fiți mai curând în pierdere decât în câștig, să deveniți o victimă a înșelăciunii altora sau a propriilor decizii.

Balanța

Relațiile cu cei dragi nu vor fi toată perioada netede și favorabile și va fi dificil să ajungeți la un compromis amiabil de ambele părți. Totuși, aceasta este o perioadă e favorabilă pentru a finaliza proiecte din trecut, a le prezenta conducerii de la muncă și a primi laude sau recompense binemeritate.

În ultima parte a perioadei, va trebui să depuneți mult mai multe eforturi pentru a obține rezultatele dorite, atât în familie, cât și la job. Ca urmare a intrigilor, a certurilor, a clarificărilor neplăcute în relații cu persoane apropiate sau parteneri, puteți pierde sprijinul lor important. Este totuși momentul potrivit pentru a face îmbunătățiri în locuință, pentru a crea acolo un mediu confortabil și sigur.

Este posibil să interacționați cu profesioniști din domeniul medical, eventual în numele unei rude apropiate, a unui prieten, asta dacă nu cumva lucrați în domeniul sanitar și atunci aveți nevoie deechipă pentru un proiect.

Scorpion

Acordați atenție apariției de parteneri noi, ciuliți urechile la discuții, acceptați coordonarea planurilor cu viitorii colegi ori superiori. Acțiunile vor avea importanță pentru cea de-a doua jumătate de an. Implicați-vă în soluționarea litigiilor și adoptați decizii!

Parteneriatele, atât personale, cât și profesionale, pot suferi schimbări semnificative. S-ar putea să doriți mai multă independență în relații, iar partenerul ar putea avea nevoie să se adapteze la noua voastră dorința de autonomie.

A doua parte a perioadei, va trebui să acordați mai multă atenție studiilor, educației, colectării și pregătirii informațiilor importante pentru noile planuri, fie că-s de iubire, fie de carieră. Puteți pleca la drum pentru afaceri, și, chiar dacă veți considera la vremea respectivă că acest lucru vă distrage de la planurile și proiectele voastre, să aveți în vedere că o călătorie ivită poate fi fundamentul succesului viitor.

Puteți face progrese dacă reveniți, vă reconectați cu persoane și situații pe care le-ați început acum ceva timp. Planetele retrograde Saturn și Pluto solicită întoarcere, reexaminare, revenire, răzgândire, reprogramare, eliminare a situațiilor toxice.

Săgetător

Căutați să vă direcționați eforturile către sarcini clar delimitate și anunțați și pe cei din jur cu ce vă ocupați – atât pe colegi dacă e vorba de sarcinile profesionale, cât și membrii familiei când faceți treburi casnice. E important să vă mențineți concentrarea întrucât poate apărea tendința de a vă cufunda în lumea interioară, de a vă sustrage de la responsabilități și să deveniți egoist – să abandonați activitățile în lucru și să plecați pentru a vă ocupa de chestiuni personale. Soluția corectă ar fi tocmai să vă asumați oficial sarcinile pe care vi le luați pe umeri și apoi, după ce ați dus la bun sfârșit acele lucruri, să vă programați timpul pentru propria persoană. Vă puteți schimba cu succes aspectul fizic, îmbunătățind garderoba și făcând mișcare. Rețineți ordinea priorităților–în caz contrar, deciziile induc în eroare anumite persoane care vă pot cataloga drept neserioși și să își retragă susținerea pe care au promis-o pentru proiectele voastre.

Capricorn

Discuţiile de acum sunt axate pe seriozitate, pe aspectele pragmatice. Vă raportaţi la detalii din viaţa de zi cu zi, nu luaţi decizii decât dacă vi se îndeplinește un minim de condiţii legate de asigurarea confortului şi a nevoilor cotidiene. Vă preocupă starea de sănătate, căutaţi informaţii despre menţinerea cât mai mult şi cât mai bine a unei stări de echilibru psihoemoţional. Trebuie să găsiţi un echilibru între planul carierei şi cel al preocupărilor legate de sănătate care acum pot deveni excesive. Vreţi să le combinaţi, dar nu aveţi cum să atingeţi perfecţiunea nici în igiena pură a locului de muncă, nici în planificarea până în cele mai mici amănunte a orelor de masă şi respectarea lor în condiţiile unui program de muncă în sistemul competitiv actual. Faceţi concesii, acceptaţi că e necesar să colaboraţi cu unii colegi, că e nevoie să staţi peste program în anumite situaţii şi zile şi că armonia de la muncă e câteodată doar o idee.

Creativitatea și viața ta romantică pot deveni destul de electrizante. Sunt posibile întâlniri romantice noi și incitante, iar proiectele creative pot lua întorsături neașteptate.

Vărsător

Dacă sunteți singuri, cunoașterea unei persoane fermecătoare, romantice și generoase va insufla o nouă forță în voi și va da speranță unor relații promițătoare și serioase. Atenție, am spus că va da speranță, nu și că ea se va împlini! Când veți afla și că persoana se descurcă bine, câștigă bine, se pare că atractivitatea va crește și mai mult. Primele 3 zile însă au o doză mare de autoînșelare.

La job și în zona financiară, greutățile, relațiile cu autoritățile, întârzierile pe care le traversați vă indispun și cheful de muncă aproape că dispare. Nu vă sfătuiesc să abandonați, pentru că doar fiind activi acum o să reușiți să depășiți adversitățile pe viitor.

În familie, dezamăgirile sunt posibile. Încercați să depășiți complexele lor interne și să nu vă fie frică să luați inițiativa. Acordați mai mult timp problemelor de acasă, căci trebuie să le rezolvați cât mai curând posibil. Ar trebui să gândiți bine în prealabil spre ce trebuie să dirijați mai întâi energia-pentru a da șansă unei noi relații sau pentru a întări legătura veche?

Pești

Aspectele astrale vă ajută acum să faceți ordine în hârtii, acte și documente și să vă stabiliți cheltuielile prioritare săptămânale. Dar așteptați-vă și la confruntări concurențiale!

Financiar, veți fi creativi și există tendința de a vă consolida rapid poziția. Veți începe să acționați în mod activ, pentru că doar așa calea către succes va fi întotdeauna deschisă. Educați-vă puterea voinței și nu pierdeți controlul de sine chiar și în situații critice!

Din punct de vedere al sănătății, puteți simți o iritare incredibilă, ceea ce poate duce la o grămadă de probleme. Nervii se inflamează de la o zi la alta, iar asta nu este încurajator. Pentru a simți din nou farmecul vieții și a echilibra energia, trebuie să aveți grijă de voi. Încercați să ieșiți din starea asta, să vă relaxați mai mult și să faceți ce vă dictează inima. Vă sfătuiesc să mergeți mai devreme la culcare, să mănâncați alimente bogate în proteine și să scăpați de grijile aiurea.

Stilul de comunicare poate deveni mai asertiv și inovator. S-ar putea să explorați noi moduri de a vă exprima ideile sau să vă ocupați de proiecte neașteptate legate de scriere, vorbire sau învățare. Relațiile de frați și surorile pot suferi schimbări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net