Horoscop 25 noiembrie-1 decembrie. Balanța are probleme medicale. Săgetătorul primește bani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Astrologul Lorina vin cu horoscopul pentru perioada 25 noiembrie - 1 decembrie. Este o perioadă încărcată de emoție, aveți multe de făcut, unii dintre voi plecați și prin vacanțe, alții vă duceți și pe la medic. E o săptămână încărcată din punct de vedere astrologic.

image

Ultimul horoscop din luna noiembire, chiar înainte de sărbători!

Berbec 

Prima parte a perioadei, ar trebui să vă direcționați pe îngrijirea sănătății, mai ales dacă vă știți deja cu boli cronice. Căci da, aspectele astrale indică o reactivare a acestora și o slăbire a energiei vitale. Trebuie să fiți mai atenți la voi înșivă și să nu vă puneți în pericol organismul, pentru că inclusiv riscurile de accidente și răniri, pe lângă potențialele infecții, vor crește în următoarea perioadă. 

Se pot ivi de asemenea frustrări, probleme, conflicte și probleme în relațiile cu superiorii și partenerii de afaceri. O ciocnire de interese, condiții care nu au fost convenite la timp se pot transforma în probleme grave și pierderi financiare. Nu ar trebui să veniți cu revendicări și cu atitudini intransigente, căci este important să mențineți încrederea partenerilor, colaboratorilor. Probabil ca ei vă pot ajuta să rămâneți pe linia de plutire în momente dificile. 

Taur 

Deși în primă fază poate fi destul de agitată, în ansamblul ei toată săptămâna este o perioadă importantă și responsabilă. Va trebui să vă consolidați pozițiile, să vă despărțiți de ideile și obiceiurile vechi, să vă schimbați opinia despre rolul și poziția voastră în raport cu prietenii, cu partenerii și să deschideți o nouă pagină de viață.

Ca orice transformare, poate apărea dureroasă prin frici, îndoieli, tensiuni în relațiile cu ceilalți, în special cu colegii de muncă. În activitățile profesionale pot apărea și schimbări radicale, permutări, schimbări în management, strategii, care vă vor impune să faceți intern modificări importante. Nu este exclus ca noile condiții să vă oblige la autoeducare, la explorare de noi domenii de activitate, la acomodare cu noi condiții și responsabilități. 

Pe măsură ce depășiți provocările, abilitățile organizatorice, dorința de libertate și independență vor crește. 

Astrele au pregătit surprize pentru toate zodiile

Gemeni 

Slăbirea potențialului poate reduce nu numai creativitatea, ci și stima de sine. Probabilitatea de boli și probleme crește de data aceasta. Dar, cu toate acestea, vă veți putea reconsidera pozițiile, astfel încât apoi să vă puteți evalua mai critic acțiunile voastre și ale celorlalți. 

În perioada 28-30 noiembrie, puteți acționa cu succes pentru rezolvarea problemelor locuinței, puteți consolida relațiile de familie și pe cele de la locul de muncă, ori să reevaluați realizările raportate la remunerație. 

Profesia poate totuși fi legată de o ieșire emoțională și va trebui să lucreze din greu și fructuos pentru a obține rezultate excelente. Succesul va fi însoțit de activități independente, nu comune, deoarece instabilitatea la locul de muncă, schimbările și inovațiile pot anula multe din speranțe. Mulți veți fi foarte activi, veți percepe brusc atât criticile celorlalți, cât și dorința de a controla și a dicta condițiile dacă veți accede la un nou loc de muncă. 

Rac 

Întrebările asupra  succesului  sau insuccesului profesional vor fi semnificative pentru voi. Sunteți asaltați de îndoieli dacă obiectivele pe care le-ați stabilit sunt cele necesare, dacă modul pe care l-ați ales ca să le aplicați este cel bun?

Adesea veți căuta sfaturi, sprijin și ajutor, dar veți încerca să vă limitați doar la cele mai importante contacte din viața voastră. Gândindu-vă la viitor, veți fi destul de receptivi. Intuind multe din  evenimentele viitoare, veți putea avertiza oamenii apropiați la timp.

Desfășurarea lucrurilor va depinde în mare măsură de starea de spirit și de confortul emoțional. Numai în prezența celor mai apropiați și mai de încredere prieteni vă puteți relaxa și simți protejați.  O să aveți nevoie de intimitate și relații calde și prieteni buni sau persoane iubite pot apărea în momente oportune încât să vă redea încrederea în voi și să vă determine să le împărtășiți problemele care vă frământă.  

Horoscopul vine cu noutăți pentru fiecare zodie

Leu 

Pentru voi, se pare că numesc această săptămână una de succes. Dar pentru cineva din mediul vostru imediat apropiat, nu. Exact de această persoană trebuie să răspundeți și să aveți grijă voi.  

Sectorul pentru divertisment și distracție va fi destul de activ. E  posibilă programarea pentru participarea la evenimente restrânse ori petreceri prietenoase. În cercul de amici veți fi în centrul atenției, veți avea  energie, entuziasm, simț artistic și bune maniere. Participați activ la discutarea nu numai a tendințelor de modă, ci și a celor mai recente producții de film, știri politice ori publice. Opiniile voastre vor fi ascultate și, fără îndoială, veți aduna în jur un grup serios de admiratori ai minții, frumuseții și talentelor. 

Știți să negociați, aveți frumoase rezultate din călătorii și rezolvați problemele de afaceri. Activitatea intelectuală și creativă are succes, descoperirile și perspectivele sunt valabile pentru  oamenii de știință, artă, intelectuali. Trebuie doar să vă puneți capul la treabă. 

Fecioara 

Tensiunile între munca de zi cu zi, sarcinile repetitive care acum vi se par o corvoadă și dorința de a evada, de a petrece timp în singurătate, de a sta cu voi înșivă, toate vă cam stresează și vă consumă energia mai repede ca de obicei. La factorii consumatori din timpul atât de prețios, se adaugă ceva discuții despre bani, despre taxe, impozite și datorii.

Tot ce ține de detaliu pare să vină acum și e nevoie să vă ocupați de ele, să reparați sau să stabiliți strategia, nu prea aveți cum să amânați sau să delegați. Sistemul de valori este elementul comun, indiferent că vorbim de cum vă raportați la bani, la partener sau la interesele materiale din relații. Vi se impune seriozitate, minte de contabil și rezistență.

Productivitatea va fi fluctuantă, veți începe în forță dar, pe măsura trecerii timpului, resursele fizice vi se epuizează și cheful vi se disipează. Starea de sănătate e posibil să sufere și ea modificări, să vă confruntați, nu cu probleme grave, cât persistente, simptome care să nu treacă cu medicația normală și să fie nevoie de măsuri mai în forță. 

Zodia cea mai ocupată din perioada asta!

Balanța 

Primele 4 zile nu vă sunt tocmai favorabile, căci mulți dintre voi puteți avea probleme medicale sau o stare de stres psiho-emoțional, toate acestea pe fondul unei scaderi a imunității. Prin urmare, iluziile, așteptările neîndeplinite și pierderea de timp vă pot distrage de la rezolvarea unor probleme importante și presante. 

După 30 noiembrie încolo, va veni o perioadă mai activă, cu rezultate ale unei munci anterioare, cu recuperare de datorii, cu recompense. Doar că ele nu vă ajung pentru a stabiliza viitorul, căci perspectivele, din punct de vedere financiar pot părea fantomatice și pot reduce încrederea. Va trebui să luptați și să depuneți multe eforturi pentru a obține bani, pentru a schimba atitudinea colegilor și pentru a obține rezultate pozitive din activități comune. Este mai bine să continuați temele vechi decât să preluați altele noi. 

Scorpion 

Va trebui să munciți din greu, să comunicați și să discutați, rezolvând nu numai problemele personale, ci și pe ale prietenilor sau rudelor. Acest lucru va necesita costuri materiale suplimentare, timp și efort din partea voastră. Stagnarea în afaceri, tensiunea și lipsa de înțelegere reciprocă în relațiile cu conducerea și colegii sunt posibile, ceea ce poate complica înțelegerea și cooperarea, distribuirea echitabilă a profiturilor. 

Dar după  27 noiembrie însă, veți avea mai multă susținere astrală și vă veți putea angaja activ în afaceri profesionale sau sociale, în dezvoltare spirituală. Comunicarea va juca un rol important în schimbări profesionale. Veți face conexiuni importante, veți primi informații utile, veți alege o echipă de oameni cu aceeași idei, totul pentru o muncă mai coordonată și de succes. Talentele organizatorice se vor manifesta pe deplin, vor avea succes și vor fi deschise. Folosiți creativitatea, pofta de viață și capacitatea de a aprecia, a vă bucura de lucrurile simple pentru a îndeplini cât mai multe sarcini. E bine să continuați să faceți o prioritate din starea de bine, să persistați în a include în agendă timp pentru activități individuale care să vă mențină motivația și buna dispoziție. 

Săgetător 

Vă bat la ușă oportunități pe plan bănesc. Sunteți îndeajuns de prevăzător pentru a evita capcanele și îndeajuns de curajos să reacționați și să nu pierdeți ocaziile. Veți intra însă într-un ritm alert și e indicat să fiți cu grijă la greșeli din neatenție care vă economisesc bani pe termen lung. Zona financiar profesională fiind activată, vă crește timpul pe care e necesar să îl dedicați socializării mai protocolare. E indicat să fiți sincer, să alegeți calitatea unor discuții și nu cantitatea de relații pe care le puteți face sau întreține. Simultan, luați în calcul identificarea unei persoane care vă poate deveni un mentor sau cineva care să vă faciliteze intrarea în cadrul unui proiect profesional de anvergură, iar ulterior să vă prezinte mici trucuri care fac diferența dintre un novice și un profesionist. Scanați printre colectivitățile unde ajungeți și alegeți o dată cu sufletul, o dată bazat pe experiența profesională a persoanelor. 

Capricorn 

Nativi, să vă așteptați la dificultăți de-a lungul drumului  în această perioadă! Se pare că frații, surorile, vecinii ori prietenii apropiați vor juca un rol important în viața voastră sau, prin prisma evenimentelor pe care ei le traversează, vi se cere și vouă sfatul.

Veți avea grijă de treburile casnice, veți face cumpărăturile necesare și veți planifica modificări legate de renovări ori schimburi imobiliare. Va fi necesară și sprijinirea părinților sau a altei rude din familie. Veți simți o puternică legătură emoțională cu oamenii apropiați și veți putea învăța de la ei cele mai bune trăsături de caracter, care vă vor afecta în mod pozitiv de acum încolo. 

O întâlnire întâmplătoare vă poate oferi  o nouă cunoștință cu cineva care poate deveni maestrul vostru spiritual. Intuitiv, veți simți în cine trebuie să aveți încredere și în cine nu, iar în comunicarea cu străinii veți fi deosebit de prudenți. În caz de pericol sau prefigurare a acestuia, trebuie să preferați a nu vă apăra insistent pe punctul  vostru de vedere, ci mai curând sfătuiesc să vă retrageți din problemă. Astfel,veți evita invidiile. 

Vărsător 

E o perioadă de luat decizii și de făcut schimbări în sistemul personal de valori. O parte din voi vrea să iasă să se distreze, să abandoneze grijile, iar cealaltă jumătate simte nevoia imperioasă de a evita orice distragere și de a vă apleca asupra proiectelor în desfășurare.

Puneți-vă imaginația la lucru și alegeți să îmbinați cumva cele două tendințe. La muncă, ocupați-vă preponderent de sarcini care să vă stimuleze creativitatea, să fie mai puțin analitice și e bine să țineți cont și de partea de autopromovare. Aveți talent acum de a vă evidenția reușitele, de a le prezenta într-o formă atrăgătoare care vă poate aduce și apreciere de la superiori.

Sau pur și simplu succesul  devine sursă de inspirație pentru cei din jur. Ambele variante vă sporesc încrederea în sine și starea de mulțumire. Urmăriți  starea de sănătate în fundal. Nu sunt probleme majore dar vă puteți confrunta cu dureri de cap sau tensiune dacă lăsați confuzia interioară să preia controlul. 

Pești 

Fiți pregătiți cu bagajele. Vreți aventură, să plecați din oraș sau să vă extindeți orizontul sub diferite forme. Aveți nevoie de o schimbare de peisaj sau e posibil să vă atragă atenția o nouă specializare, iar acum chiar să faceți un prim pas și să vă rezervați un loc. Veți fi tras în diferite direcții simultan întrucât se vor aglomera mai multe oportunități de a face ceva nou în același timp.

Pentru a vă decide, e indicat să folosiți criteriul responsabilităților profesionale care pot deveni o piedică reală în cazul a ceva aflat la distanță fizică sau un termen limită care să vă împiedice să plecați fix în momentul când doriți să evadați. Luați în calcul extinderea perspectivei cu ajutorul tehnologiei, să rezolvați în varianta online dar e bine să vedeți exact costurile indiferent de modalitatea aleasă. Fiți cu băgare de seamă la entuziasmul începutului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
varza murata FOTO Shutterstock
par alb istock jpg
horoscop jpg
Horoscop - dragoste - zodii FOTO Shutterstock
baba ghanoush1 jpg
horoscop octombrie png
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net