Horoscop Neti Sandu pentru 3 ianuarie: Balanțele primesc vești bune

3 ianuarie 2022

Neti Sandu, renumitul astrolog al Ştirilor Pro TV, vine cu previziuni astrale pentru fiecare zodie pentru ziua de 3 ianuarie 2022. 

neti0sandu jpg
Neti Sandu foto: Pro TV

Horoscopul lui Neti Sandu ne spune că azi e o zi de confirmări. Se poate să avem niște revelații și viața noastră să se schimbe mult, în bine, iar cei jurul nostru vor avea și ei de câștigat.  

Vibrația zilei este 3 și trebuie să spunem clar ce ne supără și ce ne dorim, potrivit stirileprotv.ro.

HOROSCOP NETI SANDU PENTRU TOATE ZODIILE

Berbec

Un adevăr iese la iveală, cineva își cere scuze și se dizolvă un conflict, o supărare și totul se poate repara, dar trebuie să fie deschidere și din partea Berbecilor.

TAUR

Taurii pot da o fugă prin țară, pe undeva, ca să revadă o rudă, un prieten, dacă nu s-au ocupat până acum, sau se duc în weekend, asta în funcție și de ai lor.

GEMENI

E un grup care vrea să îi implice pe Gemeni într-un proiect și o să fie ceva și incitant care să îi trezească la viață, dacă erau nefericiți la actualul loc de muncă.

RAC

Comunicarea cu partenerul de cuplu al Racului intră într-o altă etapă și fiecare va încercă să fie empatic și să-i fie sprijin moral, celuilalt, pentru că iubire, slavă Domnului există.

LEU

Leilor li se propune o funcție care îi flatează, dar e o responsabilitate foarte mare și le trebuie curaj, nu glumă, să se încumete la o muncă atât de solicitantă.

FECIOARĂ

Se pare că Fecioarele nu au renunțat la ideea de a-și cumpăra ceva care să fie de maximă utilitate acasă și să fie și spre binele și confortul alor lor.

BALANȚĂ

Balanțele vor afla vești bune și or să își schimbe, în sfârșit, părerea despre cineva care le-a greșit, dar nu intenționat, și se reglează frumos relația.

SCORPION

Poate abia acum li se dau Scorpionilor banii promiși, li se distribuie materialele promise și o să dea randament și mai bun la slujbă.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii au planuri mari, ambiții la fel de mari și or să găsească și energia necesară să demareze un proiect pe care să îl ducă, cu bine, la bun sfârșit.

Capricorn

Capricornii au noutăți și reveniri la sentimente mai bune din partea unor persoane care se îndepărtaseră de ei la propriu, fie la figurat și o să le vină inima la loc.

VĂRSĂTOR

E posibil ca Vărsătorii să își ia acei bani pe care trebuia să îi ia de mai multă vreme și vor avea de cheltuială, deși bugetul e dat peste cap.

PEȘTI 

Peștilor li se propune un job care le-ar aduce niște beneficii și dacă o să poată să se desprindă fară regrete, de actualul, o să se gândească, la modul serios, la ofertă.

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png