Horoscop rune 12 - 18 decembrie. O zodie va primi un cadou, iar Berbecii au parte de o provocare amoroasă

Ultima actualizare:

Horoscop rune 12 - 18 decembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, de data aceasta pentru jumătatea lunii decembrie.

Horoscop rune 12 - 18 decembrie
Horoscop rune 12 - 18 decembrie

Se anunță zile bune pentru Gemenii, iar Berbecii au parte de o provocare amoroasă în viața lor, a precizat numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii „Astro Fanatik” difuzată pe youtube. Iată ce ascunde horoscopul runelor pentru săptămâna 12 - 18 decembrie.

Horoscop rune 12 - 18 decembrie 2022

Berbec

Sunteți în continuare cu gândul și cu comunicarea cu ghidul interior. Aveți încredere în voi, în percepțiile voastre, dar și în sentimentele voastre. Simbolul dragostei este la cote superioare. Aveți parte de ceva nou, fierbinte, o iubire pasională vine către voi. Fiți pregătiți pentru o nouă provocare amoroasă.

Taur

Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele. Astrele anunță o călătorie. Acum sunteți pregătiți pentru o experiență nouă. Vă bucurați de niște rezultate grozave, iar succesele vin în urma unei călători.

Gemeni

Sunteți dispuși să primiți recunoștința celor din jur. Veți primi generozitate pentru că ați oferit genorizate. Este aproape o certitudine că există cineva care se gândește la voi și vă va trimite un cadou minunat. Trebuie să fiți recunoscători pentru ceea ce primiți. Chiar dacă vă place sau nu cadoul, mulțumiți-i celui care vi l-a oferit.

Rac

Nu vă blocați vocea subconștientului și ascultați-vă îndemnul intuiției. Încercați să acceptați schimbarea! Veți da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența voastră. Renunțați la fricile din suflet pentru a depăși momentul critic în care vă aflați acum.

Leu

Foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața sau o va schimba. Veți primi ceea ce ați oferit celor din jur. Înlăturați întunericul din viața voastră și faceți lumină acolo unde există neclarități. E legea karmei: ce oferi, aia veți primi!

Fecioara

Sunt încurajate de astre să fie puternice pentru că urmează o provocare. Ai nevoie de determinare pentru realizarea de noi proiecte.

Balanța

Sunt pregătite să începeți o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în planul disponibilităților fizice și psihice. După o perioadă de întuneric destul de rece, renaște în voi bucuria și speranța unor noi începuturi. 

Scorpion

Veți primi un mesaj, o scrisorică, un mail. Acum e momentul în care puteți înțelege viața în simplitatea ei, căci aveți claritate mentală. Sunteți în armonie cu universul.

Săgetător

Astrele vă anunță că va trebui să vă mobilizați toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie sau în societate. Transformați provocările în oportunități, având încredere în forțele voastre pentru a triumfa.

Capricorn

Mobilizați-vă forțele și fiți pregăți pentru a susține o bătălie furtunoasă! Trebuie să rămâneți calm deoarece totul se aranjează, dar cu condiția să nu izbucniți. Bătălia e mai mult în sufletul vostru. Este timpul renașterii, a desprinderii voastre de tot ce înseamnă vechi, perimat și nefolositor.

Vărsător

Aveți simbolul fertilității și al belșugului. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini. Apar o nouă șansă profesională și o nouă relație romantică.

Pești

Sunteți sfătuiți să dați la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună. Contați doar pe voi înșivă. Vă veți afirma în fața provocărilor dușmanilor demonstrând curaj, transmite numerologul Mihai Voropchievici, conform Fanatik.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net