Horoscop săptămâna 15-21 iulie. Zodiile care au karma de partea lor în a doua parte a lunii

Săptămâna 15-21 iulie vine cu surprize neașteptate pentru anumite zodii din horoscop. Astrele spun că acești nativi vor avea karma de partea lor, iar destinul le va surâde din toate punctele de vedere. Iată ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodia în care te-ai născut.

Zodii care au karma de partea lor
Zodii care au karma de partea lor

Horoscop 15-21 iulie 2024

Berbec

Berbecii sunt nevoiți să ia în considerare o auto-reflecție în perioada 15-21 iulie, potrivit astrelor. Se pare că va fi nevoie de anumite schimbări pe plan sentimental, dacă vor ca destinul să le fie un aliat puternic. 

Taur

Taurii vor avea parte de multe reușite pe plan financiar. Săptămâna 15-21 iulie este destul de productivă pentru ei, ceea ce înseamnă că vor obține o nouă sursă de venit, sau poate un nou loc de muncă. 

Gemeni

Gemenii s-ar putea să își facă planuri pentru o călătorie, în săptămâna 15-21 iulie. O realizare le-ar putea da lumea peste cap, iar aici ar putea fi vorba despre o împlinire sufletească, sau o dorință pe care o au de mai mult timp. 

Rac

Racii sunt cam tensionați, dar în același timp nepăsători, în ultima vreme. Nu-i chiar atât de rău, întrucât le face bine să se pună pe primul plan. Totuși, astrele spun să aibă mare grijă în ceea ce privește viața de familie, căci roata se va întoarce, chiar dacă acum au parte de o karma favorabilă. 

Leu

Leii s-ar putea să simtă nevoia de a se elibera, pe plan emoțional. Zilele următoare ar putea primi o invitație într-o călătorie peste hotare, lucru care n-ar fi rău. Astrele le recomandă să accepte propunerea, căci totul va fi exact așa cum au visat.

Zodiile care au karma de partea lor în săptămâna 15-21 iulie

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară se află într-o perioadă de tranziție. Ba lovesc cu săgeți de iubire, ba se retrag din schemă. Cert este că triunghiul amoros în care se află nu le aduce prea multe avantaje, motiv pentru care ar fi cazul să se oprească. 

Balanță

Balanța e de neînțeles, uneori. Acum ți se pare că e în stare să îți aducă lumea la picioare, iar brusc dispare din viața ta. Deși are o personalitate duală, această zodie nu face nimic cu rea intenție, doar că de cele mai multe ori nu știe ce vrea de la viață. Cu toate acestea, urmează o perioadă în care va fi mai determinată decât de obicei și va lua decizii favorabile pentru propriul destin. 

Scorpion

Scorpionii s-ar putea să aibă de ales între carieră și dragoste, însă nu trebuie să își facă probleme, căci indiferent de decizie, karma e de partea lor. 

Săgetător

Nativii săgetător vor primi vești bune din partea celor dragi. S-ar putea să fie vorba despre o nuntă neașteptată sau chiar despre o sarcină pe care cineva din familie o așteaptă de mai mult timp.

Capricorn

„Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, spune unul dintre cele mai cunoscute proverbe din popor. Exact așa sunt Capricornii. Niciodată nu vor să îi pună pe ceilalți într-o lumină proastă, căci nici lor nu le-ar conveni să fie într-o asemenea situație. Zilele următoare vor face multe sacrificii pentru cei dragi și vor avea parte de multă armonie în sânul familiei. 

Vărsător

Vărsătorii au parte de bucurii, împliniri sufletești și multă ordine în viață. Zilele următoare se anunță a fi extrem de favorabile, ba chiar vin cu multe surprize pentru acești nativi. 

Pești

Peștii sunt în extaz, însă nici ei nu găsesc explicația. Zilele aceasta sunt dornici de distracție și și-au propus ca nimic să nu le distrugă fericirea și starea de bine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net