Horoscop săptămânal 17-23 aprilie. Karma nu iartă o zodie, iar un nativ ia o decizie curajoasă

Ultima actualizare:

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie. Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 17-23 aprilie. Haideți să vedem ce se întâmplă în horoscop după Sărbătorile Pascale.

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie
Horoscop săptămânal 17-23 aprilie

Horoscop 17-23 aprilie

Berbec

În primele 2 zile, nu este momentul potrivit pentru a călători, pentru a începe un nou loc de muncă, pentru a face declarații prea vocale, pentru a cere drepturi.

Apoi va fi însă mai bine. Abilitățile intelectuale și analitice se vor activa, veți putea demonstra pe deplin profesionalismul, competența, experiența și talentele creative. O abordare informală a afacerilor, o capacitate de a vedea esența întrebărilor, vă va ajuta să experimentați noi lucruri și să oferiți idei originale. Veți fi mai deschise comunicării, așa că sunt posibile întâlniri interesante, cunoștințe, hobby-uri romantice. Modificările emoționale vă pot determina să vă schimbați imaginea, să vă actualizați garderoba, să mutați mobilierul din casă, practic să vă demonstrați talentul de stilist, de designer.

Veniturile financiare vor crește, puteți primi cadouri, recompense, oferte frumoase, sponsorizări. Prin urmare, la sfârșitul săptămânii, optimismul și pofta de viață vor reveni.

Taur

Vă recomand să folosiți această perioadă pentru a detalia chestiuni importante și întâlniri, pentru demonstrarea de abilități organizatorice și creative. Impulsul primit în perioada anterioară abia acum își poate începe formarea și dezvoltarea, trecerea de la cuvinte la fapte.

Se pot dezvolta hobby-uri și talente, se pot obține rezultate bune în sport și artă. Veți avea ocazia să fiți mândri nu numai de succesele voastre, ci și de copiilor. Multe eforturi pot fi investite în creșterea lor, în formarea unor personalități sănătoase și fericite.

Este un moment bun și pentru viața personală, pentru a pune la cale căsătorii, a avea copii, precum și pentru a vă consolida starea de bine,de carieră, pentru a deveni faimos, pentru a crește popularitatea.

Grijă pe 21 și 22, sunt posibile inconsecvențe, dezamăgiri și prăbușirea unor planuri! Pot exista probleme financiare din cauza frivolității și a omisiunilor din partea voastră. Nu este de dorit să semnați documente financiare ori să efectuați achiziții mari. Amânați-le pentru zilele în care se ameliorează energiile pe zona de carieră, de activități sociale.

Gemeni

21-22, va exista o tendință de informații, judecăți și concepții greșite, o abatere de la obiectivele stabilite, precum și o revenire la obligații neîndeplinite anterior. Ar trebui să vă feriți de dezinformare și înșelăciune, precum și de pierderi de bunuri și eșecuri financiare.

Din 23 aprilie încolo, veți putea acționa mai eficient, veți avea farmec și atracție, precum și nevoia de experiențe și senzații noi. Pasiunea, dorința de schimbare crește, iar unii vor dori să se angajeze în aventuri, experimente, simțind că norocul va fi de partea lor. Ei vor reuși foarte mult, nu doar în carieră și afaceri, ci chiar în jocurile de noroc ori în speculații.

Cu Venus pe semnul vostru, e vremea să întăriți relațiile existente ori să căutați o oportunitate de a construi altele noi. Acesta este un moment minunat pentru a vă reîmprospăta imaginea .Cheltuiți bani pentru schimbare de look, pentru, lucruri elegante, pentru produse necesare unei diete care vă permite să vă îmbunătățiți rapid corpul și silueta.

Rac

Evenimente neașteptate încă vă mai pot scoate din rutina obișnuită la început de săptămână. După care, veți avea idei deosebite și hobby-uri noi, dar este puțin probabil să rămână permanente. Pot însă aduce o schimbare drastică a obiceiurilor. Spre exemplu, puteți începe brusc să vizitați un club de fitness sau să cumpărați

aparate de sport la domiciliu. Astfel, sunt posibile cheltuieli în plus pentru un nou subiect al pasiunii voastre.

Atenție, căci vă puteți lăsa atras de febra câștigurilor ușoare și să cumpărați bilete la loto sau, în speranța unor reduceri, să lăsați în magazin de două ori mai mulți bani decât v-ați planificat. Copiii au nevoie de suport material, iubitul sau familia vor avea nevoie brusc de bani. Trebuie rezerve.

Familiilor cu copii le recomand să petreacă în această perioadă cât mai mult timp posibil cu ei, fără însă a-i răzgâia prea mult și a le face toate mofturile costisitoare.

Leu

Încă sub energii de eclipsă, iritabilitatea mai poate crește și veți fi capabili de acțiuni excentrice, veți fi gata să răspundeți furios, chiar agresiv, oricui vă va sta în drum. Dorința de libertate cu orice preț poate provoca o ruptură cu părinții sau certuri în familie. Aveți grijă la reacții și fapte cel puțin în prima jumătate a săptămânii, pentru că le puteți regreta mai târziu!

Medical, sensibilitatea organismului la toxicitate există. Pentru a preveni, recomand să vă abțineți de la consumul exagerat de alcool sau de medicamente, să verificați puritatea apei potabile și calitatea alimentelor.

Profesional, pot apărea și aici probleme de rezolvat dar, chiar și așa, nu vor exista cazuri grave legate de bani. O veți duce decent cel puțin. Chestiunile profesionale sunt legate cred de ceva din trecut, de dușmănii, de concurenți, de controale. Stați liniștiți pentru că aveți puterea de a gestiona în favoarea voastră situația!

Fecioara

Voința și dorințele continuă să fie pe pantă descendentă în sensul că ceilalți nu or să vă mai dea voie să faceți doar ce vreți. Asta nu înseamnă că vor avea liniște cu

voi. Va fi dificil pentru mediul înconjurător să vă ignore, pentru că vă încăpățânați să exercitați o influență puternică. Dacă asta vă face rău, luați o mică pauză de la toate!

Săptămâna nu-i neapărat simplă, ba chiar pot spune că traversați o perioadă care vă îngrijorează. De aceea, vă recomand să nu vă grăbiți și să priviți cu atenție ce e sub picioarele voastre. Acțiunile impulsive, prost concepute, vă pot schimba viața în rău și ar fi păcat. În acest moment, ar trebui să fiți deosebit de atenți și să aveți grijă la reputația voastră, să nu comiteți abateri de la conduită, deoarece riscați pierderea credibilității, a poziției profesionale sau sociale greu cucerite până acum. Va fi nevoie să faceți și concesii.

Aveți grijă de copii, găsiți acordul cu familia, dar și cu partenerii. Cea mai favorabilă zi din perioada asta tensionată ar fi abia ziua de 24.

Balanță

Aveți parte de momente frumoase alături de persoane importante pentru voi. Atrageți atenția unora din oamenii pe care îi considerați adevărați antrenori de viață și profitați de experiența acestora care acum vă este împărtășită în medii mai informale decât vă așteptați. Nu refuzați ieșirile, chiar dacă aveți în interior tendința este de a petrece timp în singurătate. Acceptați să participați la întâlniri ocazionale cu câțiva din acești oameni. Vi se oferă ocazia să vă reconfigurați planurile de viitor, să înțelegeți cum funcționează anumite mecanisme financiare și să puneți bazele unor noi obiective. Similar, cei pe care îi situați pe un piedestal au acum ocazia să vă descopere admirația, iar relația poate evolua.

Scorpion

Perioada vă aduce față în față cu nevoile altora la locul de muncă. Găsiți un echilibru între momentele de relaxare și cele de efort intens alături de echipa voastră.

Organismul vostru nu prea vă susține energetic pentru a duce la final toate activitățile cotidiene, resimțiți nevoia de a spori confortul cu un mediu de lucru încălzit corespunzător, să nu săriți peste prânz. Nu faceți față foarte bine acum la antrenamentele fizice de intensitate ridicată, mai benefice sunt activități precum dansul, înotul, sauna. Optați pentru procese de detoxifiere, masaje, dar nu uitați că orice proces de eliberare de toxine are efecte doar dacă se eliberează și emoțiile negative.

Munca de la serviciu, multă cantitativ, vă cere să vă suflecați mânecile și să nu dați ocazia cuiva să vă judece. Munciți mai eficient, nu mai mult! Păstrați-vă starea de armonie la interior, pentru că odată ce vă dezechilibrați, se poate prăbuși exteriorul.

Săgetător

Este momentul să vă îndreptați direct către casă după muncă. Sunteți ghidați către recreere, retragere în confortul căminului, acolo unde puteți beneficia la maxim de tihnă sau poate chiar aveți treabă. Aveți nevoie mai mult ca de obicei de reîncărcarea bateriilor, de a vă da șansa să lăsați lecțiile de peste zi să se așeze și să integrați tot ce vine spre voi ca informație nouă sau chiar sub formă de critică.Puteți să îmbinați utilul, adică nevoia de odihnă, de integrare a transformărilor, cu plăcutul, adică nevoia de a împărtăși noile valori pe care le descoperiți acum și să organizați seri pentru vizionare de filme la voi acasă. Adunați prietenii și măcar aveți senzația că realizați ceva concret, nu doar vă reîncărcați energetic. Este dificil să nu faceți nimic, să credeți că simțul de aventură nu vă este foarte benefic acum, dar dacă găsiți debușeuri creative pentru ce este în interior, vă reveniți mult mai repede la forma optimă. În plus, cariera voastră poate lua un avânt dacă vă mențineți echilibrul câștigat acasă pe parcursul orelor de la muncă și dacă schimbați ceva în metodele de lucru.

Capricorn

După 23, vă veți simți mai încrezători, iar norocul vă va însoți la semnarea contractelor, la negociere pe diferite niveluri și întâlniri cu publicul.

E o perioadă potrivită și pentru distracție, întâlniri cu prietenii și familia. Crește creativitatea, activitatea individuală, iar acest lucru va permite să obțineți rezultate bune în afaceri, să obțineți aprobarea conducerii, precum și satisfacție morală.

Dar pe 21-22, chiar trebuie să dați dovadă de reținere, căci iritabilitatea produce tensiune în relațiile cu cei dragi. Nu vor lipsi perspectivele bune la locul de muncă, ați putea primi oferte neașteptate, ajutor de la colegi și prieteni. Autoritatea în echipă va crește, așa încît este posibil să avansați în carieră.

Potențialul energetic va crește, ceea ce va ajuta să fiți în armonie cu ceilalți, să vă demonstrați talentele. Situația din domeniul finanțelor nu va fi rea, ați putea avea noi surse de venit, proiecte interesante și profitabile și o creștere a salariului. Acest lucru va consolida poziția în echipă, extinzându-vă oportunitățile profesionale.

Vărsător

Aveți energie din plin, vă simțiți eliberați de intensitatea emoțională din perioada anterioară. Oboseala psihică se evaporă, dar asta nu înseamnă că aveți imediat puterea de a analiza și a pune sub lupă fiecare sentiment care v-a creat tumult interior. Aveți mai curând avantaje dacă uitați puțin de starea de hiperconștiență, dacă nu mai analizați fiecare simptom din fiecare clipă, ci dați-vă voie să sărbătoriți, faceți mișcare, dansați, mergeți la sală, la o plimbare. Fiți spontani în manifestări și, dacă vreți să vă ocupați mintea cu ceva, încercați să vă reamintiți permanent că energia se concentrează unde se duc gândurile. Deci, focusați-vă pe gândire pozitivă, nu pe negare sau idealizare a realității, ci pe bucuria momentului prezent, pe starea de bucurie de acum care poate deveni un punct de sprijin important. Ieșiți în oraș, propuneți voi prietenilor activități pentru timpul liber și

îngrijiți-vă în principal! Să nu săriți peste rutina personală, peste mesele de la ore cât mai fixe, regim alimentar normal, odihnă suficientă!

Pești

Norocul nu vă părăsește, ba chiar pot apărea unele perspective bune în carieră, tot nu veți fi mulțumiți ori siguri de ceva.

Nu ar trebui să luați decizii importante pe 21-22, mai ales pentru a vă transfera într-un alt loc de muncă, nici să nu încercați să negociați cu superiorii, deoarece, dacă nu aveți o strategie în acest sens, atunci nimic altceva nu va aduce rezultatele scontate.

Lucrurile se așează în a doua jumătate a săptămânii, când de altfel va fi perioadă mai bună, mai ales la nivel personal. Veți deveni populari printre persoanele de sex opus, astfel încât aventurile romantice pot inspira exploatări profesionale. Veți deveni mai deschiși, mai prietenoși, veți arăta bun simț și veți gusta umorul. Acesta este un moment bun pentru a începe noi proiecte, a merge la întâlniri, a face călătorii pe distanțe lungi. Datorită sociabilității, mulți dintre voi vor putea găsi noi surse de venit din hobby-uri, vor avea mai mult succes în afaceri dacă le place ceea ce fac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net