Top 3 cele mai infidele zodii ale horoscopului. Când tentația e mare, nu ezită să-și înșele partenerul

Potrivit astrologilor, nativii a trei zodii se află pe locurile fruntașe, atunci când vine vorba de infidelitate. În ciuda faptului că mulți oameni, din diverse motive, fie că sunt nefericiți în relație, duc lipsă de siguranță, din răzbunare sau pentru că și-au pierdut interesul pentru partener, aleg să înșele. Iată care sunt cele mai infidele trei zodii, conform astrologilor.

Cine înșală cel mai mult din zodiac / Foto: Shutterstock
Cine înșală cel mai mult din zodiac / Foto: Shutterstock

Berbec (21 Martie - 20 Aprilie)

Nativii născuți în zodia Berbec sunt unii dintre cei mai puțin fideli oameni. Motivul? Este un partener ideal pentru relaţiile extraconjugale: pasional, mereu gata să încerce gustul tentaţiilor şi, bineînţeles, dornic să i se confirme mereu valoarea, Berbecul este permanent în căutarea escapadelor și a provocărilor de orice fel.

De asemenea, acești nativi sunt orgolioși și au nevoie permanent de atenție, așa că, își pierd rapid interesul pentru jumătatea lor, dacă nu sunt întâmpinați întotdeauna cu ceva nou în relație. Iar, după ce îşi câştigă partenerul, focul pasiunii se cam stinge pentru ei. Din punct de vedere sexual, Berbecii dețin armele seducţiei și au aptitudini de amant.

Gemeni (21 mai–21 iunie)

Gemenii pot fi amanţii perfecţi, reprezentând zodia cea mai extrovertită, sociabilă și aventuroasă din universul astral. Cu o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp, acești nativi sunt carismatici, glumeţi, deschişi spre distracţii şi cu o sexualitate debordantă.

La fel ca și Berbecii, Gemenii devin rapid dezinteresați, însă aceștia înșală, nu pentru atracția fizică, ci pentru legătura emoțională pe care o descoperă alături de o altă persoană. Astfel, în ciuda faptului că sunt sinceri, când își declară iubirea pentru sufletul pereche, acești nativi nu vor ezita să înșele, fericirea lor constând într-un erotism debordant şi în inventivitatea sexuală a partenerului.

Leu (23 iulie - 23 august)

Leii iubesc relaţiile de lungă durată şi se implică total în ele. Însă, atunci când simt că acestea se află pe muchie de cuțit, aleg imediat despărțirea. Astfel, Leul alege, mai degrabă, despărţirile decât infidelitatea, însă, le place enorm flirtul.

Acești nativi pot înșela cu ușurință, gestionând situaţiile cu demnitate şi diplomaţie specifică și, deși nu ai zice, preocupaţi de activitatea sexuală, ei au pretenţii, uneori exagerate, de la partener. Dacă acestea nu sunt împlinite, acesta este momentul în care un Leu va alege să fie infidel, iat atunci când o fac, vor alege și o versiune mai tânără a partenerului.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net