Unde ar trebui să-ți petreci vacanța anul acesta, în funcție de zodie! Am ghicit?

Ultima actualizare:

Vara și-a făcut deja simțită prezența, iar pentru cei ce nu au putut încă să se bucure de un concediu binemeritat, din lipsă de timp, dar poate și de idei, noul horoscop al vacanțelor vine în ajutor.

Unde ar trebui să-ți petreci vacanța anul acesta, în funcție de zodie! Foto: Pixabay
Unde ar trebui să-ți petreci vacanța anul acesta, în funcție de zodie! Foto: Pixabay

Iată ce locații ar trebui să viziteze fiecare nativ al zodiacului anul acesta, pentru vacanța perfectă! Fac parte din destinațiile voastre favorite sau dintre cele pe care le-ați avut de multă vreme pe listă? Dacă da, atunci astrele au dreptate!

Vezi și: Unde își petrec vedetele vacanța de vară? Unii pe lux și opulență, alții mai discret

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Berbecilor nu le e frică să iasă din zona lor confort, astfel că cea mai bună alegere de vacanță pentru acești nativi este reprezentată de orașele pline de viață, care să fie în centrul acțiunii. O călătorie „liniștită” s-ar putea să nu vă satisfacă dorința de aventură. De asemenea, Berbecii caută mâncare bună, priveliști extraordinare și viață de noapte spectaculoasă. Potrivit astrelor, acest semn zodiacal s-ar putea distra de minune în Tokyo, Japonia, în timp ce ar avea parte și de o experiență culturală bogată.

Taur (21 aprilie-20 mai)

Taurii sunt iubitori ai lucrurilor frumoase din viață, căutând în special mâncare și companie bună. Taurul este condus de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, astfel că preferă o vacanță confortabilă, în detrimentul unei aventuri periculoase. Aceștia optează, de regulă, pentru servicii all-inclusive și hoteluri luxoase. Milano, Italia, ar putea fi locația ideală! Scena gastronomică este uimitoare, iar după ce ați vizitat cele mai celebre restaurante puteți să vă aventurați în magazinele brand-urilor celebre. Totodată, Italia oferă și o varietate de muzee și teatre.

Nu rata: Vacanță în Europa 2022! Cinci plaje virgine unde poți să scapi de turiști

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Gemenii tind să prefere experiența de viață în detrimentul lucrurilor materiale, astfel că ar avea nevoie de o locație cu încărcătură istorică, ce ar putea să îi stimuleze și din punct de vedere intelectual. Un exemplu este Bavaria, Germania, unde acești nativi se pot bucura de noi experiențe și își vor satisface curiozitatea. 

Gemenii vor fi încântați de orașele medievale pitorești și priveliștile uluitoare ale Alpilor Bavarezi. Dacă peisajul rural nu este pe gustul tău însă, ești doar la o plimbare cu trenul de capitala Munchen, unde viața de noapte și mâncarea delicioasă te așteaptă, pentru a-ți stimula și dorința de aventură și a nu te plictisi.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Racii au nevoie de o destinație în care se simtă ca „acasă”, chiar dacă se află în vacanță. Astfel, relaxarea trebuie pusă pe primul loc, pentru ca acești nativ să se bucure de un concediu reușit. Fiind un semn de apă, ar fi important și ca locația să fie aproape de mare sau de ocean. Astfel, Racii pot găsi cu adevărat liniștea într-o vacanță exotică în Republica Dominicană, Punta Cana, care le va pune la picioare un real paradis!

Nu rata: Ai grijă unde pleci în vacanță în Europa! Cele mai proaste 10 aeroporturi în ceea ce privește întârzierile

Leu (23 iulie-22 august)

Pentru Lei, importantă este socializarea. Astfel, aceștia au nevoie de vibrația unui oraș mare, cu multe obiective turistice de vizitat și locații exclusiviste pentru a le hrăni și ego-ul măricel! O călătorie către Barcelona, Spania, ar putea fi exact ceea ce au nevoie acești nativi, îmbinând perfect viața aglomerată de oraș cu vederea relaxată la ocean. Restaurantele renumite și premiate, cluburile de noapte, concertele live și arhitectura inedită îi vor ține pe Lei „în priză” săptămâni întregi, fără să se plictisească! Să nu mai spunem ce poze ar putea face.....

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Fecioarele se așteaptă la o călătorie de neuitat, cu toate avantajele de care pot beneficia! Firi curioase, acești nativi ar prefera o aventură în natură. În detrimentul lenevitului pe plajă, Fecioarele s-ar putea aventura o locație care să le țină ocupate și să le mențină viu interesul.

În acest an, încercați să explorați orașul Cape Town, din Africa de Sud, și istoria sa bogată. Pe lângă priveliștile superbe ale Muntelui Table, turiștii pot lua pulsul vieții sălbatice, văzând îndeaproape minunile naturii în cadrul rezervațiilor din apropiere.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Estetica locului și socializarea sunt punctele cheie pe care le caută Balanțele, atunci când își aleg vacanța. Acestui semn zodiacal îi place să învețe mai mult despre sine prin călătoriile pe care le face, astfel că orice situație, în special chiar cele ieșite din zona de confort, sunt binevenite.

Fiind un semn al echilibrului, Balanțele au nevoie de un amestec de relaxare și aventură. Noua destinație de vis a acestui semn zodiacal poate fi Mykonos, Grecia! Insula are o istorie bogată, devenind extrem de populară în ultima perioadă și pentru petreceri și viața de noapte. Mulți spun că ar fi chiar noul paradis al milionarilor.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Scorpionii adoră, la rândul lor, să își extindă orizonturile și să încerce lucruri noi. Aceștia vor să iasă din zona de confort și să exploreze. Destinația lor ideală trebuie să fie presărată cu mistere de elucidat și locații „ascunse” pe care să le poată descoperi în toată splendoarea lor.

Astfel, vacanța ideală pentru Scorpioni ar putea fi în Cairo, Egipt! Această destinație este amestecul perfect de „minuni” ale lumii vechi și noi, unde vă puteți bucura de o experiență culturală bogată, care se întinde de-a lungul a mii de ani de istorie. Nu uitați să planificați o zi întreagă pentru a explora Piramidele din Giza, singura locație dintre „cele 7 minuni ale lumii” care încă stă în picioare.

Iată și: Restricții în Europa! Cine va avea nevoie de vize pentru a călători

Săgetător (22 noiembrie-20 decembrie) 

Adevărații aventurieri ai zodiacului, Săgetătorii nu se lasă atât de ușor impresionați. Acest lucru se aplică și când călătoresc, dorindu-și să aibă parte de experiențe incitante și activități care să îi țină ocupați și să le păstreze interesul.

Un concediu în Reykjavik, Islanda, vă va oferi această doză de aventură și de necunoscut, iar peisajele sunt uimitoare! Pentru început, ați putea privi în timp real aurora boreală. În rest, întreaga natură vă sta la dispoziție, cu vulcani activi și gheizere impresionante, gata de a fi explorate.

Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)

Pentru Capricorn, alegerea unei vacanțe nu reprezintă doar o schimbare de peisaj, ci și o șansă de a scăpa complet de griji. Acest semn zodiacal este cunoscut pentru stilul său „tradițional”, astfel că va prefera o excursie liniștită și confortabilă, în detrimentul unei aventuri exotice. 

O călătorie către Geneva, Elveția, cu priveliști uimitoare către munții Alpi și locații istorice, e tot ceea ce are Capricornul nevoie! În apropiere este și Lacul Geneva, dar și multe vinării, care sunt considerate a fi unele dintre cele mai mari din Europa de Vest.

Vezi și: Cele mai periculoase plaje din lume, unde se află rechini. Sunt și în Marea Neagră?

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Pentru rebelii Vărsători, alegerea unei locații mult prea cunoscute, unde se îmbulzesc mereu turiști nu va reprezenta o variantă prea bună! Acest semn zodiacal are nevoie ca vacanța să fie o aventură către necunoscut, fiind în căutare de inspirație și un suflu nou.

Situat pe vârful unui munte în mijlocul unei păduri tropicale, Machu Picchu, Peru, este destinația ideală de călătorie!   drumului Inca Trail oferă vederi uluitoare ale ruinelor din Machu Picchu. Un tur pe traseul Inca Trail, cu vedere la ruinele locului, va fi suficient să vă taie respirația!

Pești (19 februarie-20 martie)

Peștii sunt visători, astfel că atunci când își aleg vacanța vor să fie cât mai departe de „realitate” cu putință. Semn de apă, aceștia sunt încântați la orice oră de o aventură tropicală, cu mult soare și nisip!

Astfel, vacanța ideală pentru acești nativi ar putea fi în Fiji, unde se pot bucura de pădurile tropicale, lagunele sălbatice și valurile imense numai bune pentru surf, potrivit bestlifeonline.com.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net