Zodiile care se căsătoresc după 40 de ani. Ce nativi își găsesc iubirea târziu în viață

Ultima actualizare:

Click! îți spune care sunt zodiile care se căsătoresc după 40 de ani. Acești nativi își vor găsi iubirea târziu în viață. Potrivit lui Emily Newman, astroloagă și clarvăzătoare din SUA, există trei zodii predispuse la a se căsători târziu în viață, peste 40 de ani.

Zodiile care se căsătoresc după 40 de ani
Zodiile care se căsătoresc după 40 de ani

Trei zodii care vor iubi după 40 de ani

Berbec

Primul pe listă expertei din Statele Unite este berbecul. Acest semn de foc are tendința de a se îndrăgosti foarte repede și de a se lăsa purtat de val, dar aparențele înșeală de multe ori.

„Berbecul adoră să-și ia singur deciziile, nimeni nu-i poate impune ceva. Nu se grăbește, vrea să găsească partenerul/partenera perfect(ă). Acesta este, de fapt, principalul motiv pentru care se căsătorește târziu în viață.

Atât așteaptă perfectul, încât riscă să nu mai găsească nimic. Sau poate renunța la cineva foarte compatibil, doar gândindu-se că ar putea exista cineva și mai bun pentru el. Simte adesea că partenerul său vrea să-i fure libertatea.

De aceea, Berbecul se va distra mereu. Primul semn al zodiacului mai este văzut și ca un copilaș al zodiacului. Înainte de a se gândi la căsătorie, e nevoie să se maturizeze, să înceteze să se poarte ca un copil.”, spune astroloaga Newman, conform Adevărul.

Gemeni

Gemenii se implică serios în relațiile lor, dar sunt speriați de căsătorie, transmite experta din SUA. Dacă te-ai îndrăgostit de un nativ din această zodie, ar fi bine să nu îl presezi cu nunta.

Chiar dacă sunt deschiși, au tendința de a avea puțină încredere în oameni. Au o reputație de crai, iar astroloaga Emily Newman spune că și ei ar putea să-și găsească târziu iubirea.

Vărsător

Despre Vărsători e cunoscut faptul că sunt spirite libere. Deși pare că nu se implică uneori, Vărsătorul este un sensibil care nu mai vrea să sufere. 

Este o zodie inteligentă, intuitivă, empatică, dar distantă. Este semnul de aer cel mai predispus la a îmbătrâni singur. Fiindcă e artist, e visător, iar iubirea ideală e doar cea pe care o visează în mintea sa. Și acest semn zodiacal își va găsi târziu dragostea în viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net