O femeie de 100 de ani dezvăluie secretul prin care se menține mereu „tânără”: „Pentru mine funcționează bine”

O femeie în vârstă de 100 de ani din Statele Unite ale Americii a dezvăluit care sunt alimentele pe care le consumă pentru a-și menține sănătatea și la ce trucuri apelează pentru a se menține mereu în formă.

Mariam Todd dezvăluie secretul care o menține „tânără” la 100 de ani / Sursă foto: Insights Hub
Mariam Todd dezvăluie secretul care o menține „tânără” la 100 de ani / Sursă foto: Insights Hub

„Mă simt vinovată dacă spun că lucrez”

Mariam Todd are 100 de ani și încă merge la muncă. Femeia lucrează 6 zile pe săptămână, continuă să șofeze, să gătească și susține că secretul longevității sale sunt obiceiurile și alimentele pe care le consumă. În ciuda vârstei pe care o are, bătrânica din New Jersey încă merge la serviciu, fiind vânzătoare într-un magazin de mobilă pe care l-a deschis tatăl ei în 1929. În cadrul unui interviu, aceasta a spus că îi place ceea ce face și nu simte că depune mari eforturi la locul de muncă.

„Nu pot spune că lucrez când îmi place ceea ce fac, așa că mă simt vinovată dacă spun că lucrez. Nu este pentru toată lumea, dar pentru mine funcționează bine. Mama mea a fost la fel. De fapt, ea a murit aici, în birou, stând aici și făcându-și treaba. Avea peste 80 de ani și a murit stând la biroul ei. Așa că mi-am spus că dacă asta este voia lui Dumnezeu pentru viața mea, așa să fie”, a declarat Mariam Todd pentru Today.

Alimentele pe care le consumă Mariam Todd la 100 de ani

Americanca își cultivă legumele în propria grădină și consumă regulat ardei, castraveți și dovlecei. Singura conservă pe care o mănâncă uneori este varza murată și se asigură că masa ei este plină de alimente sănătoase. De asemenea, Mariam spune că evită mâncarea de tip fast-food și alcoolul. Nu a mai fost la medic de 3 ani, iar asta datorită dietei pe care o respectă cu strictețe. În plus, femeia spune că atunci când vine vorba de dulciuri, încearcă să evite zahărul și să consume doar ciocolată neagră.

 „Încerc să mănânc bine, să dorm bine și să trăiesc bine”, a mai spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vasile banescu purtator de cuvant patriarhia romana jpeg
image
image
image
image
image
image
Barfa jpg
horoscop webp
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
pere jpg
Gene lungi - machiaj - frumusete FOTO Shutterstock
par sanatos istock jpg
1 paste cu rosii jpg jpeg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net