Biscuiți pufoși și aromați, cea mai virală rețetă. Se prepară ușor și sunt ideali pentru masa de sărbători

Atunci când pofta de ceva dulce nu poate fi stăpânită, cu siguranță te gândești ce desert poți prepara rapid pentru a-ți satisface papilele gustative. Ei bine, Cosânzenele Gătesc au cea mai simplă și delicioasă variantă, biscuiți pufoși și aromați.

Rețeta de biscuiți pufoși și aromați
Rețeta de biscuiți pufoși și aromați

Cea mai delicioasă rețetă de biscuiți pufoși și aromați

Foarte ușor de preparat, biscuiții pufoși și aromați au făcut furori pe rețelele de socializare, iar doamnele și domnișoarele nu s-au putut abține să nu urmeze rețeta care, în mod sigur, reușește să cucerească orice pofticios. Sunt o alegere perfectă atât pentru zilele în care ai poftă de ceva dulce, dar și pentru sărbătorile de iarnă. Iată ingredientele de care ai nevoie.

-130 grame de zahăr

-coaja de la o lămâie (netratată)

-70 de g unt topit

-2 ouă

-vanilie

-2 linguri de suc de lămâie

-240 de g făină

-1 linguriță praf de copt

-60 de g zahăr pentru a trece fursecurile prin el înainte de coacere

-50 de g zahăr pudră pentru a trece fursecurile prin el înainte de coacere

Mod de preparare

După cum spuneam, metoda de pregătire este rapidă și destul de simplă pentru a o putea face oricine. Într-un vas amestecăm coaja rasă de lămâie cu zahăr și frecăm pentru a elimina toată aroma. Ulterior, adăugăm untul topit, puțină vanilie pentru un plus de savoare, ouă, suc de portocale și făina amestecată cu praful de copt.

Următorul lucru pe care trebuie să îl facem, este să încorporăm toate ingredientele cu o spatulă, iar după ce obținem un aluat fin și ușor lipicios, acoperim vasul cu folie alimentară și îl băgăm la rece pentru 60 de minute. Important de menționat este că ne va fi mai ușor să modelăm aluatul cu cât stă mai mult la frigider.

Trecem apoi la format biluțele de aluat. Ele vor fi ușor lipicioase, așadar, pentru a ne ușura munca, indicat ar fi să punem puțin zahăr pudră pe degete. Spre final, trecem fiecare biluță prin zahăr tos și apoi prin zahăr pudră, după care le aranjăm frumos pe tavă, la distanță unele de altele.

Le băgăm la cuptor pentru aproximativ 10 minute la 180 de grade, iar fursecurile noastre sunt gata. Rezultatul este cu adevărat wow, iar musafirii tăi vor fi încântați de cei mai aromați și pufoși biscuiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cum să menții aerul curat în bucătărie  Sfaturi și soluții eficiente jpg
IMG 3157 PNG
chef scarlatescu jpg
suc de lămâie beneficii jpeg
zodii norocoase jpg
Metropolitan Life picture jpg
pexels karolina grabowska 5979667 jpg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net