Cât și cum trebuie să gătești broccoli, pentru a fi delicios. Chef Joseph Hadad a dezvăluit secretul lui

Chef Joseph Hadad îi învață pe români cum să prindă drag de broccoli, una dintre cele mai sănătoase legume, dar de care mulți fug. Bucătarul a dezvăluit micul secret pe care îl folosește ori de câte ori vrea să pregătească broccoli savuros și delicios.

Broccoli / foto: Pixabay
Broccoli / foto: Pixabay

Fostul jurat de la MasterChef vine în atenția fanilor cu o rețetă de broccoli care îi va cuceri chiar și pe cei mai pretențioși gurmanzi. Cum îl putem găti pe gustul nostru, cu un simplu pont oferit de celebrul bucătar. 

Chef Jospeh Hadad ne învață cum să gătim broccoli

Chef Joseph Hadad consideră că multe persoane dau greș atunci când gătesc broccoli-ul din cauza faptului că acestea tind mai degrabă să îl fiarbă decât să îl blanșeze. 

Câteva minute în apă caldă sunt suficiente pentru ca leguma să păstreze o textură crocantă și să își mențină culoarea verde aprins. De asemenea, dacă va fi fiert la aburi, rezultatul va fi același. 

Secrete pentru a găti broccoli ca la carte! 

Pe blogul său personal, celebrul bucătar a dezvăluit faptul că o altă metodă prin care broccoli poate fi gătit corect este coacerea. Dacă este pregătit la cuptor, acesta capătă un gust mult mai dulce. Puteți opta pentru gătirea alături de mai multe legume. 

De asemenea, Joseph Hadad îi sfătuiește pe oameni să nu mai evite să mănânce broccoli-ul crud. Datorită gustului plăcut și a texturii, el poate fi presărat în salate sau chiar topping pentru paste. 

„O altă metodă gustoasă o reprezintă coacerea. Broccoliul gătit la cuptor va fi mai dulceag. Puteți, așadar, să îl amestecați cu alte legume pentru un ghiveci la cuptor sau să îl faceți gratinat.

Metoda care necesită poate cel mai scurt timp de gătire este sotarea, fie clasică, fie stir-fry. În cazul acesta, trebuie să îl tăiați în bucățele mici, astfel încât să se pătrundă repede.

Dar, să nu uităm, totuși, că broccoli poate fi consumat și crud, așa că nu vă sfiiți să îl tocați și să îl presărați în salate sau chiar topping peste paste, de exemplu”, scrie Joseph Hadad pe blogul personal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
piure de cartofi freepik jpg
horoscop jpg
petre roman mineriada jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
FotoJet (4) jpg
magiun bun jpeg
woman 1854443 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net