Ce face Gabriela Cristea pentru a avea cei mai gustoși cozonaci: „Acesta este un secret...”

Gabriela Cristea a dat lovitura în afaceri! Vedeta a început propria afacere cu cozonaci pe care îi prepară cu multă migală și ingeniozitate! Prezentatoare prepară sortimente unice de cozonaci, iar recent și-a dezvăluit marele secret pentru ca și ai voștri să iasă la fel de buni!

Ce face Gabriela Cristea pentru a avea cei mai gustoși cozonaci
Ce face Gabriela Cristea pentru a avea cei mai gustoși cozonaci

Ce face Gabriela Cristea pentru a avea cei mai gustoși cozonaci

Cu o pasiune imensă pentru arta culinară, Gabriela Cristea a hotărât să se lanseze într-o nouă aventură de afaceri în domeniul patiseriei și cofetăriei, prezentând publicului său propriile creații: cozonaci preparați chiar de ea. Decizia de a-și transforma pasiunea într-un business a fost primită cu entuziasm de către fanii săi, dornici să guste deliciile preparate cu migală și dragoste de vedeta lor preferată. Sortimentele de cozonacii by Gabriela Cristea sunt foarte diverse, astfel încât fanii au posibilitatea să savureze cozonaci cu mere, nucă, caramel sărat sau fistic.

Prețul însă este și el pe măsură! Aceștia se vând cu prețuri care variază între 85 și 140 de lei pentru o bucată de 900 de grame. Unii oameni însă au criticat-o dur pe vedetă și au subliniat faptul că aceste prețuri pot fi inaccesibile pentru mulți, lăsând impresia că doar o anumită categorie de persoane își poate permite aceste delicii.

Vedeta însă și-a dezvăluit în nenumărate rânduri rețeta deosebită pentru cei mai aromați și pufoși cozonaci. Invitată recent la Antena Stars, prezentatoarea a arătat pas cu pas cum reușește să facă celebrii săi cozonaci. Vedeta a mărturisit că folosește același malaxor de ani de zile, dar asta nu o împiedică să facă o treabă excelentă. 

Un aluat este bine frământat când face bășicuțele astea. Înainte să fie gata laboratorul nostru am vrut să testez cum se fac cozonaii în regim profesional. Pentru că nu erau gata dospitoarele noastre mi-am improvizat dospitor acasă. (...) Ce înseamnă să faci dospitor, înseamnă să ai un cuptor în care să pui o cantitate destul de generoasă de apă fierbinte în cuptor, și se întâmplă niște aburi, se încinge cuptorul și imită foarte bine ideea de dospitor profesional. Pentru doamnele care poate vor să își dospească acasă cozonacii, acesta este un secret. Încă o chestie pe care am învățat-o de curând, ca să îți iasă cozonacii egali, după ce i-ai pus în formă, îi presezi bine.", a spus Gabriela Cristea la Știrile Antena Stars.

image
image
image
image
image
image
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
ten frumos jpg
unnamed jpg
scaun bucatarie BUC016 bej9 16x9 png
femeie in varsta cu zambet larg jpg
Cea mai norocoasă zodie în luna februarie 2023
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net