Ce trebuie să pui în oală pentru a fierbe carnea tare mult mai repede. Un truc știut de 1 din 5 bucătari

Atunci când vine vorba de trucuri și mici secrete în arta culinară, gospodinele desăvârșite cunosc o multitudine. De cele mai multe ori, bucătari celebri aleg să împărtășească și ei diverse secrete utile în bucătărie. Astăzi însă vom vorbi despre metoda eficientă care accelerează procesul de fierbere al cărnii

Felii de carne / foto: Pixabay
Felii de carne / foto: Pixabay

Pe cât de gustoasă și des consumată este carnea, de orice fel ar fi ea, există momente în care cel mai dificil lucru îl reprezintă timpul de fierbere. Din fericire, există un truc mai puțin cunoscut care eficientizează toată munca depusă în bucătărie și reduce considerabil timpul pierdut. 

Ce se pune în oala în care fierbe carnea, pentru a fi gătită mai repede

Pentru a grăbi procesul de fierbere, trebuie să pui în oală o linguriță inoxidabilă, alături de un păhărel de țuică ori de o linguriță de zahăr. Țuica o să se evapore înainte de a-și lăsa aroma în apă. După ce carnea devine moale, lingurița inoxidabilă se scoate, apoi se adaugă și legumele

Alte trucuri pentru a fierbe mai rapid carnea ațoasă

Un alt truc constă în bicarbonatul de sodiu. Acest produs ale cărui întrebuințări sunt nenumărate își face treaba destul de bine și în bucătărie. Se recomandă să pui o linguriță de bicarbonat de sodiu în apa în care fierbe carnea. De asemenea, el decongelează rapid și legumele înghețate sau carnea cumpărată la caserolă, din supermarket. 

Pentru a o găti cât mai rapid, este recomandat să pui într-un bol apă și bicarbonat de sodiu pentru a se dezgheța carnea mult mai ușor. 

Oala cu presiune joacă și ea un rol important atunci când trebuie să fierbem carnea, în special cea de pasăre de țară. Oala respectivă are rolul de a înmuia mult mai rapid carnea și de a o frăgezi. 

Indiferent de modalitatea aleasă pentru a fierbe carnea, este extrem de important să fie luată spuma, cu ajutorul unei linguri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
aer conditionat jpg
1 zodii bani jpg jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
trandafirată jpeg
click jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net