Care este rolul găurii din mânerul oalelor sau tigăilor. Multe gospodine au crezut că se folosește pentru agățătorile de pe perete

Majoritatea femeilor își petrec timpul în bucătărie, la cratiță, asigurând hrana pentru cei dragi. Cum munca în bucătărie este la fel de istovitoare ca oricare alta, este necesar să apelăm la diverse trucuri și mici artificii pentru a ne ușura treaba. Astăzi vorbim despre oale și tigăi, mai exact, despre gaura din mânerul lor. 

Trucuri de bucătărie / foto: Pixabay
Trucuri de bucătărie / foto: Pixabay

Majoritatea dintre noi tindeam să credem că găurile din mânerele tigăilor și oalelor sunt folosite pentru a le agăța pe rafturi, în magazine, sau în agățătoarele de pe perete, din bucătăria noastră. Rolul lor nu este acesta, ci altul, cu totul și cu totul diferit. 

La ce-ți folosește, de fapt, spațiul din mânerul tigăilor 

Dacă te-ai săturat să faci mizerie în bucătărie sau să murdărești alte vase pentru a pune lingura de lemn cu care amesteci în mâncare, află că rolul găurilor din mânere este destinat pentru acest lucru. 

Este considerat de către gospodine unul dintre cele mai eficiente trucuri în bucătărie. Tot ceea ce trebuie să faci este să sprijin lingura de lemn pe care o folosești în locul din mâner. 

3 sfaturi care îți simplifică munca în bucătărie 

Orele petrecut în bucătărie reprezintă o bucată bună de timp din viață, astfel că micile secrete care ușurează munca sunt bine-venite în rândul gospodinelor. 

Dacă ai fiert prea mulți cartofi și a rămas o cantitate din ei la frigider, își schimbă culoarea. Pentru a o recăpăta, un truc este acela de a-i fierbe în puțin lapte. 

Pe cât de gustos este peștele, pe atât de dificil poate fi câteodată să-l gătești, mai ales în tigaie. Pentru a evita să se mai lipească de tigaia în care îl prăjești, sărează-l cu 5 sau 10 minute înainte de a-l găti. 

O altă problemă cu care ne confruntăm este laptele care dă în foc. Pentru a evita această situație, este recomandat să punem în vasul în care fierbe un obiect mic din porțelan. 

image
image
image
image
image
image
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net