Trucul de bucătărie pe care trebuie să-l știe orice gospodină. De ce este important să pui un burete de bucătărie în frigider

Atunci când vine vorba despre gospodinele iscusite, majoritatea dintre ele dețin diverse trucuri și secrete pentru a-și eficientiza munca în bucătărie și în casă. Totuși, există mici secrete pe care ele nu le dețin, iar unul dintre ele vi-l prezentăm chiar în acest articol, „vedetă” fiind buretele de vase

Burete de vase / foto: Pixabay
Burete de vase / foto: Pixabay

Una dintre cele mai mari probleme care dă multe bătăi de cap este apa pe care anumite alimente o lasă în frigider, atunci când sunt ținute prea multe zile. Așadar, buretele de vase este de mare ajutor în acest caz, datorită materialului din care este făcut. 

Buretele de vase absoarbe apa din frigider 

Mai concret, faptul că buretele de vase absoarbe cu mare ușurință umiditatea, datorită materialelor din care este făcut, este de un mare ajutor în cazul legumelor, fructelor sau altor alimente care conțin o mare cantitate de apă , iar nivelul de umiditate este unul extrem de ridicat, după cum anunță thesun.co.uk.

Ei bine, buretele de baie nu doar că absoarbe umiditatea, ci și ajută ca alimentele să fie păstrate proaspete vreme de mai multe zile în frigider. Acest truc nu doar că ne scutește de umiditate, ci este de mare ajutor mai ales pe plan financiar, deoarece nu mai suntem nevoiți să aruncăm diverse alimente și, astfel, evităm risipa. 

Conform Taste of Home, prosoapele de hârtie reușesc cu mare ușurință să acționeze la fel ca buretele de vase. Odată căptușite sertarele frigiderului cu mai multe straturi de prosoape de hârtie, reușim astfel să prelungim durata de viață a fructelor și legumelor depozitate în spațiul frigorific. 

Pe lângă faptul că ne ajută să ținem frigiderul curat pentru mai mult timp și să nu mai aruncăm cantități mari de alimente, este important ca prosoapele de bucătărie să fie verificate și, ulterior, schimbate, atunci când devin foarte umede. De asemenea, ele vor absorbi și sucurile lăsate de anumite fructe și legume, ceea ce simplifică procesul de curățenie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net