Cea mai rapidă și delicioasă rețetă de la Anca Țurcașiu! E gata în doar 15 minute
Anca Țurcașiu a dezvăluit cea mai delicioasă și rapidă rețetă pe care o puteți prepara pentru musafiri. Dacă vin prietenii în vizită și nu aveți nimic pregătot, iată că în doar 15 minute le puteți pune pe masă un preparat gustos care îi va impresiona cu siguranță. Mai mult, artista ne învață și cum să punem gogonele la murat!
Cea mai rapidă și delicioasă rețetă de la Anca Țurcașiu
„Astăzi am invitat niște prieteni la masă și la aperitiv am găsit o rețetă pe internet și vreau să o prepar pentru ei. Am amestecat aici ouă, parmezan, smântână lichidă vegetală, puțină boia iute și puțină sare și puțin piper.
Am copt ardei capia foarte gustos, am pus feliuțe de dovlecel puțin să le fierb, apoi iată cum le rulez. Fac un rulou pe care îl pun în formă. Creez spațiu în interior și adaug această compoziție. Între timp am încins cuptorul, le coacem și se servesc cu pâine prăjită.
Este foarte sănătos. Pare complicat, dar este extrem de simplu, mi-a luat maxim un sfert de oră. Dar sunt sigură că ăi voi încânta pe prieteni mei cu un produs spectaculos.”, a spus Anca Țurcașiu.
Rețeta de gogonele a Ancăi Țurcașiu
Iată însă că nu este singura rețetă deosebită a artistei! Aceasta știe să pună și murături, dovadă stă chiar un clip în care explică pas cu pas cum putem pune la murat cele mai delicioase murături.
„Ce facem noi aici? Punem gogonele, pentru că ele sunt preferatele mele, le ador. Frunză de țelină, cimbru, mărar, usturoi, umplem borcanul. Cel mai simplu de pe pământ este să pui gogonele. Am umplut borcanul și am pus 20 de grame de sare la un litru de apă, pentru a face saramura pe care o pun în borcan. Asta este tot, am muncit 5 minute și voi avea un borcan plin de gogonele.”, spune Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.
Deci, pentru a realiza rețeta de gogonele la borcan a Ancăi Țurcașiu, aveți nevoie de frunze de țelină, cimbru, mărar, usturoi, sare și apă. Dacă veți respecta cu atenție pașii pe care celebrul actor i-a urmat, veți obține un preparat deosebit.