Cel mai delicios prânz al copilăriei. Preparatul fără grăsimi care-ți făcea tinerețea mai frumoasă

Dacă ești în căutarea unui prânz delicios, pe care să-l mănânci și să-ți amintești de copilărie, Andreea „Cartofara” Duția a venit în ajutorul tău cu o rețetă pe care, mai mult ca sigur, o să ți-o amintești.

image
Cartofi rumeniți cu ou - prânzul copilăriei

Probabil, în trecut, obișnuiai să mănânci acest prânz cu foarte mult ulei, toate ingredientele fiind prăjite. Totuși, poți oricând să adopți un stil mult mai sănătos, care nu se diferențiază de gustul pe care-l ți-l amintești din copilărie. 

Cum se prepară

Oul se va fierbe foarte puțin. Dar cei mai importanți sunt cartofii, deoarece vom avea grijă de ei, așa cum ne-a îndrumat Andreea Duția, pe Instagram.

S-ar putea să te intereseze și: Cum prepari rețeta Gabrielei Lucuțar – concurentă la „Mâncare pe care”, de la Acasă

Vom începe prin a spăla cartofii și taia în jumătăți. După care, îi vom lăsa în apă cu care 30-40 de minute. După ce i-am fiert, dar nu complet, ne vom asigura că intră doar puțin furculița în ei, încât să fie al dente. 

image
Prânzul copilăriei

Poți să încerci și: Variante de rețete diferite pentru salata de vinete ușoară pentru zilele călduroase de vară

După ce i-am șters, îi vom pune într-un castron și vom adăuga peste ei sare, piper, usturoi, parmezan ras și puțin pesmet panko și, la final, puțină făină de  migdale și foarte puțin ulei.

Vom începe prin a-i masa încât acel amestec să fie peste cartofi. Vom băga la cuptor preîncălzit și îi vom lăsa la o temperatură de 220 de grade Celsius, până ce cartofii s-au rumenit. 

Încearcă în timpul liber și această rețetă: Cum prepari acasă cheeseburger la fel de bun ca la McDonald's? Un bărbat a petrecut ani întregi perfecționând rețeta

Vom presăra parmezanul peste cartofii fierbinți și îi vom asezona cu puține frunze de busuioc și, bineînțeles, îi vom mânca cu ou fiert și ne vom reaminti de perioada copilăriei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
1 slabire jpg jpeg
mancare pe care 10 PNG
mancare pe care 8 PNG
image png