Cele mai pufoase și delicioase prăjituri cu ciocolată. Ce ingredient secret nu trebuie să lipsească din aluat
Vrei să mănânci cele mai pufoase și delicioase prăjituri cu ciocolată? Ei bine, iată ce ingredient secret nu trebuie să lipsească din aluat. Este asul din mânecă al gospodinelor cu experiență.

Cât de ușor este să pregătești o prăjitură cu ciocolată? Un singur ingredient va face diferența și vă va ajuta să obțineți un desert delicios, pufos. Poate una dintre cele mai ușoare variații este cea de prăjituri cu ciocolată. Din compoziția lor nu trebuie să lipsească un ingredient despre care gospodinele spun că face minuni.
Laptele, ingredientul secret
Dacă doriți ca ele să iasă pufoase, trebuie să cunoașteți secretele marilor patiseri. Potrivit acestora, diferența este făcută de un singur ingredient care trebuie adăugat în compoziția aluatului. Aluatul tinde de obicei să se usuce fără acest ingredient minunat. Pentru cele mai bune prăjituri de ciocolată, veți avea nevoie de 175 g unt, 175 g de zahăr pudră, 3 ouă, 135 g făină și 40 g de pudră de cacao. Nu este nevoie să uitați de ingredientul secret: 2 linguri de lapte. Crema necesită 125 g de unt nesărat, 250 g de zahăr pudră și 50 g de pudră de cacao.
Laptele este un ingredient care face minuni pentru prăjiturile cu ciocolată. Dacă aluatul este prea gros, puteți obține o compoziție aerată folosind lapte integral sau semi-degresat. Dacă sunteți intolerant la lactoză, puteți alege lapte vegetal.
Mod de preparare
În primul rând, trebuie să reglați cuptorul la 180 de grade Celsius și să tapați o tavă cu formă de brioșe. Apoi, bateți untul cu zahăr pudră până când obțineți o textură ventilată. În plus, trebuie să adăugați făină și pudră de cacao și totul se amestecă foarte bine. După ce ați obținut aluatul dorit, acesta va fi introdus în formele de brioșă. De obicei, este suficient să coaceți în 20 de minute, dar poate dura ceva timp în funcție de cantitatea de lapte pe care o utilizați.
După ce s-a terminat timpul, va trebui să lăsați prăjiturile la răcit și, în același timp, puteți pregăti glazura. Ai nevoie de unt pentru a bate cu zahăr pudră și cacao. Odată ce s-au răcit, tot ce trebuie să faceți este să puneți glazura pe ele, relatează fanatik.ro. Poftă bună!