Chef Florin Dumitrescu, rețeta pentru cei mai gustoși ardei umpluți de post. Adevăratele gospodine o vor aprecia

Florin Dumitrescu ne oferă rețeta pentru cei mai delicioși ardei umpluți de post. Ne aflăm deja în Postul Crăciunului, astfel că până pe 24 decembrie credincioșii care îl respectă renunță total la consumul de produse lactate și de origine animală. Celebrul bucătar are o alternativă de mâncare pe care o poți consuma fără problemă. Hai să vedem cu se prepară această rețetă de ardei umpluți.

Chef Florin Dumitrescu, rețeta pentru cei mai gustoși ardei umpluți de post
Chef Florin Dumitrescu, rețeta pentru cei mai gustoși ardei umpluți de post

Fostul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” vine în atenția românilor cu o rețetă gustoasă. Faimosul bucătar a împărtășit secretul cu gospodinele cărora le-a explicat pas cu pas ce au de făcut. 

Rețeta de ardei umpluți de post oferită de Florin Dumitrescu 

Bucătarul a pus la dispoziție lista ingredientelor necesare pentru gătirea celor mai delicioși ardei umpluți de post:

  • Orez
  • Ardei gras
  • Usturoi
  • Ceapă
  • Puțin morcov
  • Ciuperci curățate
  • Zucchini
  • Roșii
  • Ulei de măsline

Mod de preparare: 

„Este foarte important ca orezul să stea peste noapte în apă, dar dacă nu se poate, trebuie spălat în câteva ape, să se elimine toxinele din el. Orezul vine din siloz”, ne învață Chef Florin Dumitrescu.

Legumele se taie cubulețe și se adaugă la prăjit într-o tigaie cu ulei de măsline. După aceea se adaugă și ciupercile, apoi orezul (o mână de orez este echivalentul unei porții), peste care se adaugă puțină apă. 

După ce au fiert puțin, se oprește focul și se adaugă dovlecelul verde tăiat. Cu umplutura obținută se umplu ardeii. După ce s-a pus toată compoziția, desupra ardeilor se adaugă câte o felie de roșie tăiată și capacul de la ardei. 

Ardeii se așază în tavă și peste ei se adaugă sosul de roșii în care vor fierbe. Se pun la cuptor pentru circa o oră, la 170 de grade. 

Florin Dumitrescu, anunț-surpriză pentru fani 

Bucătarul nu a stat cu mâinile în sân după plecarea de la Antena 1, căci a avut timp să-și facă ordine în gânduri și apoi să pună osul la treabă. Florin Dumitrescu a decis să își retipărească toate cărțile de rețete pe o hârtie ecologică. 

„V-am pregătit o surpriză! Mi-am dorit să retipăresc cărțile mele pe o hârtie ecologică, iar din grijă pentru mediu am folosit hârtie certificată FSC, conservând pădurile pentru un viitor mai verde.(…) Și, pentru că îmi doresc să gătiți cu mine în această iarnă și să ajungă cărțile mele la cât mai mulți dintre voi, v-am pregătit un pachet cu un preț special!”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net