Anunțul lui Florin Dumitrescu, după ce a plecat de la „Chefi la cuțite”: „V-am pregătit o surpriză!”

Florin Dumitrescu vine în atenția fanilor care l-au îndrăgit pe toată perioada „Chefi la cuțite” cu noi vești care i-au luat prin surprinde. Pare că faimosul bucătar nu a stat degeaba după retragerea din cadrul show-ului culinar de la Antena 1, căci se pregătește să pună în practică cea mai recentă idee. 

Ce face Florin Dumitrescu după plecarea de la Antena 1 / foto: Colaj Click!
Ce face Florin Dumitrescu după plecarea de la Antena 1 / foto: Colaj Click!

Pe pagina de Facebook unde păstrează legătura cu fanii lui, Florin Dumitrescu a făcut marele anunț: retipărirea cărților lui pe o hârtie ecologică, astfel cei dornici pot învăța cum să gătească precum un maestru chiar din rețetele chefului. 

Florin Dumitrescu: „Mi-am dorit să retipăresc cărțile mele”

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, foștii jurați de la „Chefi la cuțite”, efectiv au luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe producătorii emisiunii culinare, anunțând că se retrag pe fondul oboselii. Chiar cu puțin timp înainte de filmările noului sezon, cei trei chefi care au făcut istorie la Antena 1 au anunțat că nu vor să mai continue acest proiect. 

Deși a trecut destul de mult timp de când nu a mai apărut pe micile ecrane, ajungem la concluzia că Florin Dumitrescu postează rar, dar și când o face reușește să fie într-o manieră unică. 

„V-am pregătit o surpriză! Mi-am dorit să retipăresc cărțile mele pe o hârtie ecologică, iar din grijă pentru mediu am folosit hârtie certificată FSC, conservând pădurile pentru un viitor mai verde.(…) Și, pentru că îmi doresc să gătiți cu mine în această iarnă și să ajungă cărțile mele la cât mai mulți dintre voi, v-am pregătit un pachet cu un preț special!”, a scris Florin Dumitrescu, pe pagina personală de Facebook.

Florin Dumitrescu, afectat de plecarea de la Antena 1?!

La mai bine de o lună de când nu mai făceau parte din „Chefi la cuțite”, pe fondul oboselii cei trei jurați s-au retras, Florin Dumitrescu făcea noi dezvăluiri despre ultimele luni din viața lui, chiar cu prilejul zilei de naștere a soției sale.

Singurul moment din această toamnă care mă scoate la suprafață și îmi aduce bucurie și zâmbet este ziua ta! Mi-aș fi dorit să putem fi în Portugalia așa cum am planificat, dar din păcate ghinioanele au cam stat pe geaca noastră, promit să încerc să îți reproduc căldura pe care am fi trăit-o acolo. Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum, când trăim ce trăim! Învățăm amândoi că frica nu are cum să învingă acolo unde este iubire! Te iubesc, Zelda! La mulți ani!”, a spus Chef Florin Duitrescu pe Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net