Chiftele de pui cu legume la cuptor, rețeta care a făcut furori pe internet. Este delicioasă și ușor de preparat
Cosânzenele gătesc au împărtășit o nouă rețetă delicioasă. Chiftele de pui cu legume, un preparat gustos, ideal pentru zilele în care am rămas în pană de idei. Se prepară ușor, fără a petrece prea mult timp în bucătărie.
Cele mai delicioase chiftele de pui cu legume la cuptor
Chiftelele se numără printre cele mai apreciate preparate din bucătăria culinară. O rețetă inedită care a făcut furori pe internet și pe care gospodinele desăvârșite au copiat-o imediat.
Toată lumea își dorește o masă rapidă, sănătoasă și bineînțeles, delicioasă, așa că aceste chifteluțe de pui cu legume la cuptor este ideală pentru toate gusturile. Lista de ingrediente de care ai nevoie este următoarea:
- 700 g de piept de pui;
- 2 cartofi mai mari;
- un morcov;
- o ceapă;
- un cățel de usturoi;
- sare și piper după gust;
- mărar proaspăt sau alte verdețuri în funcție de opțiuni sau preferințe.
Metoda de preparare
Trecem acum la metoda de preparare pe care o folosesc Cosânzenele Gătesc. Astfel, pentru a vă face munca în bucătărie mai ușoară, folosiți un tocător electric. În cazul în care nu aveți, puteți opta pentru tradiționalul cuțit. Tot ce trebuie să faceți este să tăiați mai întâi legumele, iar ulterior pieptul de pui. Se adaugă mărar pentru un plus de savoare și un gust mai intens, după care puneți toate ingredientele într-un vas încăpător, spargeți un ou peste ele și condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat.
Amestecați totul foarte bine, iar din compoziția rezultată începeți să formați chifteluțele clasice, în funcție de dimensiunea dorită. După ce ați terminat acest pas, puneți-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și băgați-le la cuptor. După 15 minute, chiftelele se întorc pe partea cealaltă pentru a se rumeni uniform. Rezultatul este cu adevărat wow și nu numai că au un aspect deosebit, ci și un gust desăvârșit. Potrivite pentru masa în familie, cât și pentru zilele în care avem parte de musafiri pofticioși.