Ciorbă ţărănească de pipote. Reţeta simplă, pentru un preparat delicios

Îţi e poftă de o ciorbă şi nu ştii de care să faci? Îţi dăm noi o idee: o ciorbă delicioasă, pentru care ai nevoie de doar câteva ingrediente şi care se face extrem de uşor. Iată reţeta completă pentru ciorbă ţărănească de pipote. 

image

Cui nu îi place o ciorbă bună, caldă şi gustoasă? Unde mai pui că se prepară incredibil de uşor. Pentru o masă perfectă şi delicioasă, ai nevoie doar de câteva ingredinte, de pipote, morcovi, cepe, ardei roşu, dovlecel şi borş.

Ingrediente: 700 g pipote şi inimi, 2 morcovi, 2 cepe, 1 ardei roşu, 1 dovlecel, 1 l borş, 1 legătură leuştean, 1 legătură pătrunjel, sare, după gust.  

Mod de preparare

Pentru a prepara ciorba de pipote, trebuie să urmezi câţiva paşi simpli, iar preparatul va fi unul foarte gustos. 

Mai întâi, trebuie să speli bine cele 700 de grame de măruntaile, iar apoi să le opărăşti. Scoţi apoi carnea, o clăteşti, o pui la loc în oală şi torni apă cât să o acopere. Laşi să facă spumă şi, după, o pui la fiert la foc mic.

Apoi, te vei ocupa de legume. Cureţi mai întâi cele două cepele şi cei doi morcovii, le tai cubuleţe şi le pui în zeamă. Le laşi să fiarbă 10 minute, după care cureţi ardeiul roşu şi dovlecelul, le toci şi pe ele cubuleţe şi le pui în ciorbă.

Pui sare după gust. Laşi legumele şi carnea să mai fiarbă încă 20 de minute, pentru ca aromele să se întrepătrundă bine.  

Iei o altă oală, în acest timp şi, în ea, clocoteşti un litru de borş. Il iei şi îl torni în  oala în care ai fiert pipotele şi legumele. Laşi totul să mai fiarbă câteva minute. 

După ce ai stins focul, poţi să presari pătrunjelul şi leuşteanul tocate. O laşi câteva clipe, să se mai răcească şi poţi servi cea mai bună ciorbă ţărănească de pipote. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net