Desertul nopții de Revelion: Tort fără coacere

Ultima actualizare:

Ingrediente

Pentru blat

2 pachete biscuiţi simpli1 cană unt de arahide

Pentru crema 1

500 ml smântână pentru frişcă25 g îndulcitor1 plic gelatină incolorăfructe după preferinţă

Pentru crema 2

3 ouăcoaja rasă de la 1 portocală200 ml suc natural de portocale25 g îndulcitor3 linguri făină50 g unt

Pentru decor

3-4 piersici1 kiwi1/2 plic gelatină incoloră100 ml compot de piersici

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
bit.ly
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii meteoriti png
Eclipa de Luna de pe 14 martie 2025 : foto Shutterstock jpg
Cum prepară chef Cătălin Scărlătescu o garnitură delicioasă care conține fasole : foto Facebook jpg
click ro (8) jpg
chiftele pexels jpg
image png
image png
zodiac 2904106 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net