O reţetă gustoasă pe zi: Pește umplut cu fasole verde
Reţeta gustoasă de azi este pește umplut cu fasole verde.
Ingrediente Pește umplut cu fasole verde:
150 g fasole verde, 2 ouă, 250 g pesmet, 100 g făină, 4 fileuri de cod, 1 legătură mărar, sare, piper măcinat, boia dulce, ulei pentru prăjit; Pentru garnitură: fasole verde sotată, cartofi fierţi, roşii foliate, ceapă verde tocată, mărar.
Opăreşti fasolea verde în apă cu sare. Separat, baţi ouăle, în care adaugi sare, piper, boia dulce, iar pesmetul îl pui într-o farfurie. Aşezi pe fiecare fileu de peşte fasole verde amestecată cu mărar tocat, presari sare şi piper. La final, pliezi fiecare fâşie. Treci fileurile pe rând, respectând ordinea, prin făină, prin ouă, apoi prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le serveşti cu fasole verde, cartofi, roşii, ceapă verde şi mărar, după gust.