O rețetă gustoasă pe zi: Prăjitură franceză

Ultima actualizare:

    Prăjitură franceză
Prăjitură franceză

Ingrediente500 g cireşe200 g făină3 ouă120 g zahărcâteva picături esenţă vanilieun vârf cuţit sare80 g unt250 ml lapteun aluat de foitaj

Preparare

1.    Cureţi cireşele de codiţe şi sâmburi şi le laşi la scurs. Amesteci făina cu zahărul şi sarea, apoi încorporezi ouăle unul câte unul. Baţi foarte bine compoziţia şi la sfârşit adaugi esenţa de vanilie.

2.    Adaugi apoi încet laptele, să nu facă aluatul cocoloaşe. Aluatul trebuie să aibă consistenţa asemănătoare cu cel pentru clătite.

3.    Ungi tava cu unt. Pui aluatul de foitaj îmbrăcând tava cu el, peste el torni încet aluatul şi aşezi cireşele.

4.    Coci tarta aproximativ 30 de minute, până se rumeneşte. Ca să fii sigură că s-a copt, înfigi o scobitoare în mijlocul tartei: dacă e coaptă, scobitoarea trebuie să fie curată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Fazile a Egiptului colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
ingredientele secrete pe care le adauga gospodinele la varza murata jpg
gastro final jpg
click ro (1) png
FOTO pexels Horoscop 27 octombrie
Top 3 optiuni de incalzire pentru casa ta de vacanta jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net