O rețetă gustoasă pe zi: Rasol cu morcovi

Ultima actualizare:

    Rasol cu morcovi
Rasol cu morcovi

Ingrediente1 bucată de rasol de viţel1 kg morcovi noi3 cepe albe, uscate2 linguri pastă de tomate2 linguri ulei1 pahar cu vin alb sec2 rămurele de cimbrusare piper

Preparare

1.    În oala în care vei pregăti mâncarea, pui uleiul şi rumeneşti carnea (spălată şi uscată) pe toate părţile. O rumeneşti la foc mic să nu se usuce.

2.     Cureţi morcovii şi îi feliezi, cureţi şi tai ceapa peştişori. După ce carnea a devenit aurie, pui ceapa, morcovii şi cimbrul. Potriveşti gustul de sare şi piper.

3.     Diluezi pasta de tomate cu vin, răstorni în vas peste carne, acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă la foc mic pentru 60 de minute. În timpul fierberii, nu uita să întorci carnea o dată sau de două ori pe toate părţile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
carne vita1 jpeg
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net