O rețetă gustoasă pe zi: Rasol cu morcovi

Ultima actualizare:

    Rasol cu morcovi
Rasol cu morcovi

Ingrediente1 bucată de rasol de viţel1 kg morcovi noi3 cepe albe, uscate2 linguri pastă de tomate2 linguri ulei1 pahar cu vin alb sec2 rămurele de cimbrusare piper

Preparare

1.    În oala în care vei pregăti mâncarea, pui uleiul şi rumeneşti carnea (spălată şi uscată) pe toate părţile. O rumeneşti la foc mic să nu se usuce.

2.     Cureţi morcovii şi îi feliezi, cureţi şi tai ceapa peştişori. După ce carnea a devenit aurie, pui ceapa, morcovii şi cimbrul. Potriveşti gustul de sare şi piper.

3.     Diluezi pasta de tomate cu vin, răstorni în vas peste carne, acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă la foc mic pentru 60 de minute. În timpul fierberii, nu uita să întorci carnea o dată sau de două ori pe toate părţile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Fazile a Egiptului colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
horoscop rune pana la finalul anului 2024 jpg
ingredientele secrete pe care le adauga gospodinele la varza murata jpg
gastro final jpg
click ro (1) png
FOTO pexels Horoscop 27 octombrie
Top 3 optiuni de incalzire pentru casa ta de vacanta jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net