O reţetă gustoasă pe zi: Roșii umplute

Ultima actualizare:

    Roşii umplute
Roşii umplute

Ingrediente8 roşii potrivite 300 g carne de vită 3 linguri ulei 1 ceapă 1 morcov 1 ardei frunze de ţelinăpătrunjel verde sare piperPentru garnitură150 g orez cu bobul lunguieţ 2 linguri ulei 200 ml supă de legume sare piper frunze de busuioc

Preparare

1.    Tai un căpăcel fiecărei roşii, le scobeşti cu grijă şi le pui cu gura în jos să se scurgă de zeamă. Toci numai 200 g de carne, iar cealaltă parte o tai cât poţi de mic.

2.    Căleşti în ulei ceapa tăiată mărunt, adaugi morcovul dat pe răzătoare, ardeiul tăiat cubuleţe şi carnea tocată. Adaugi sare şi piper, după gust. Când carnea şi legumele sunt bine pătrunse, iei tigaia de pe foc.

3.    La tocătură adaugi frunze de ţelină şi de pătrunjel tocate, carnea tăiată mai mare, amesteci bine şi umpli roşiile cu acest amestec.

4.    Opăreşti orezul în apă cu sare, îl strecori şi îl aşezi într-o tavă. Deasupra lui aşezi roşiile umplute, torni supa de legume condimentată cu sare şi piper, adaugi 2 linguri de ulei şi introduci tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute. Dacă este nevoie, mai poţi adăuga apă sau supă de legume.

5.    Serveşti roşiile umplute pe pat de orez şi garnisite cu frunze aromate de busuioc verde.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net