O reţetă gustoasă pe zi: Tartă cu pere

7 noiembrie 2018
image
Tart─â cu pere

Reţeta gustoasă de azi este tară cu pere.

Ingrediente Tart─â cu pere:

Pentru aluat: 230 g făină, 80 g zahăr, 120 g unt, 1 ou; Pentru umplutură: 3 pere, 100 g zahăr, 200 ml frișcă lichidă, 1 plic zahăr vanilat, 1 ou, 2 gălbenușuri.

Preparare Tart─â cu pere:

Combini f─âina cernut─â cu zah─ârul. Adaugi untul rece t─âiat cubule╚Ťe. Amesteci cu m├óinile p├ón─â ob╚Ťii o compozi╚Ťie nisipoas─â, apoi ├«ncorporezi oul ╚Öi fr─âm├ón╚Ťi bine. Aduni aluatul ├«ntr-o bil─â pe care o ├«nvele╚Öti ├«n folie alimentar─â ╚Öi o dai la congelator 30 de minute. ├Äntre timp preg─âte╚Öti umplutura. Ba╚Ťi oul cu cele dou─â g─âlbenu╚Öuri ╚Öi cu cele dou─â tipuri de zah─âr. Torni fri╚Öca lichid─â ╚Öi amesteci bine. Alatul rece ├«l ├«ntinzi pe o tav─â tapetat─â ╚Öi o dai la frigider 15 minute. Ulterior, ├«ntinzi peste el h├órtie de copt ╚Öi pui o m├ón─â de boabe de fasole. Coci aluatul 25 de minute la 180 ┬░C, apoi ├«ndep─ârtezi h├órtia de copt ╚Öi boabele de fasole ╚Öi o mai coci alte 10 minute. Cure╚Ťi perele de semin╚Ťe, le feliezi ╚Öi le pui peste aluatul fierbinte. Torni amestecul de ou─â ╚Öi mai dai tava la cuptor ├«nc─â 20 de minute.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea banica
andreea tonciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
Sare  jpg
image png
image png
image png
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg