Pentru începutul săptămânii, un deliciu cu căpşuni şi frişcă!

Ultima actualizare:

Pentru spumă

300 g căpşuni4 ouă10 linguri zahăr5 lingurilapte praf650 ml frişcă lichidă4 pliculeţe gelatină½ fiolă esenţă vanilie

Pentru blat:

300 g biscuiţi digestivi100 g ciocolată menaj100 ml coniac200 ml frişcă

Pentru umplutură:

500 g căpşuni

Pentru decor:

200 g căpşuni50 g ciocolată rasă

Preparare

Cureţi şi speli căpşunile. Le scurgi şi apoi le dai la blender. Separat, amesteci ouăle cu zahărul şi cu laptele praf. Îl pui pe baie de aburi şi laşi până se întăreşte crema, amestecând continuu. Dai la răcit. Pui gelatina la înmuiat în 130 ml apă circa 15 minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net