Prăjitură cu cremă de brânză şi jeleu de cătină

Ultima actualizare:

    Catina nu este doar un bun fruct pentru sistemeul imunitar, ci și un ingredient delicios in deserturi.clickpoftabuna.ro
Catina nu este doar un bun fruct pentru sistemeul imunitar, ci și un ingredient delicios in deserturi.clickpoftabuna.ro

În majoritatea cazurilor, cătina, numită şi ginsengul românesc, este folosită la prepararea siropurilor şi a sucurilor, datorită proprietăţilor sale benefice pentru întărirea imunităţii. Însă, în timp, ea şi-a făcut loc şi în arta culinară, dând o savoare aparte deserturilor.

Ingrediente

Pentru blat200 g biscuiți200 g unt

Pentru cremă600 g brânză cremoasă250 g brânză de vaci bine scursă200 ml frișcă lichidă100 g zahăr1 plic gelatină4 linguri macîntăritor de frișcă, opțional

Pentru glazură1 plic gelatină300 g cătină

Află cum se prepară prăjitura cu cremă de brânză și jeleu de cătină pe clickpoftabuna.ro!

Uite cum se face tortul cu cremă de cătină!

Vezi cum se fac cei mai buni biscuiți cu ciocolată!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
image
actualitate.net
image
actualitate.net