Prăjitura de casă fără coacere! E ieftină, delicioasă și simplu de preparat. Te vei îndrăgosti de ea

Dacă de Ziua Îndrăgostiților nu ai apucat să îi faci niciun cadou partenerului tău, iată că noi venim cu soluția! O surpriză dulce este tot ce ai nevoie pentru a-l da pe spate, simplu și rapid! Iată un desert echilibrat care nu compromite gustul sau sănătatea: prăjitura cu brânză de vaci și biscuiți. Acest deliciu se prepară imediat și este și sănătos!

Prăjitura de casă fără coacere!
Prăjitura de casă fără coacere!

Prăjitura de casă fără coacere!

Ingrediente: 40 de bucăți de biscuiți, 500 de grame de brânză de vaci, 375 de mililitri de smântână, 80 de grame de praf de budincă, 80 de mililitri de lapte, 200 de grame de zahăr, 180 de mililitri de lapte pentru însiropare. Și dacă nu poți rezista fără ciocolată, poți adăuga și: 150 de grame de ciocolată, 150 de mililitri de frișcă lichidă, 100 de grame de ciocolată albă rasă.

Mod de preparare: 

Începeți prin a înmuia biscuiții în lapte puțin și apoi așezați un strat într-o tavă. Într-un bol, combinați brânza de vaci cu zahărul, apoi bateți smântâna împreună cu praful de budincă și laptele până când obțineți o cremă fină și delicioasă. Întindeți jumătate din această cremă peste stratul de biscuiți din tavă. Adăugați un alt strat de biscuiți înmuiați în lapte peste cremă și distribuiți uniform crema rămasă. Așezați un ultim strat de biscuiți înmuiați în lapte peste cremă. Lăsați prăjitura la frigider peste noapte sau pentru câteva ore, astfel încât să se întărească. Dacă doriți, puteți decora prăjitura cu o glazură din frișcă și ciocolată, adăugând fulgi de ciocolată albă pentru un aspect delicios și atrăgător.

image

Beneficii ale consumului de brânză de vaci

Brânza de vaci este bogată în proteine de înaltă calitate, esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor musculare. Comparativ cu alte tipuri de brânză, brânza de vaci are un conținut redus de grăsimi, ceea ce o face o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să controleze aportul caloric. Este bogată în calciu și fosfor, iar aceste minerale sunt esențiale pentru sănătatea oaselor și a dinților. Brânza de vaci conține colină, un nutrient asociat cu funcționarea optimă a sistemului nervos. Datorită conținutului său ridicat de proteine și conținutului scăzut de calorii și grăsimi, aceasta poate contribui la senzația de sațietate, fiind utilă în regimurile de control al greutății. În plus, conține vitamine B, inclusiv B12, esențiale pentru metabolismul celular și producția de energie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net