Rețea tradițională din Dobrogea de care vă veți îndrăgosti imediat! Cum pregătiți rapid și ușor peștele cu sos de roșii

Este o rețetă delicioasă, ușor de făcut și foarte populară printre gospodinele din Dobrogea. Peștele cu sos cherry este un preparat de care vă veți îndrăgosti încă de la prima înghițitură și la care veți reveni mereu.

Este o rețetă ușor de pregătit / foto: IStock
Este o rețetă ușor de pregătit / foto: IStock

Această rețetă tradițională nu numai că este delicioasă, dar este și foarte ușor de pregătit, chiar și de cei fără prea multă experiență în bucătărie. Peștele cu sos cherry are un gust bun, la care veți dori să reveniți cât mai des posibil. În plus, totul este gata și foarte repede, în mai puțin de o oră!

De ce ingrediente veți avea nevoie

Pentru această rețetă simplă și delicioasă din Dobrogea, nu veți avea nevoie de prea multe ingrediente complicate! Practic, tot ce vă trebuie sunt câteva fire de pătrunjel, două linguri de ulei, un ardei gras, două cepe, două linguri de bulion cât și un kilogram de roșii cherry.

Desigur, pe lângă aceste produse, veți avea nevoie și de ingredientul principal al acestei rețete delicioase: peștele! În mod normal, doar 3 – 4 pești ar trebui să fie suficienți pentru o mâncare gustoasă și sățioasă. Iar pe lângă, va trebui să mai folosiți și oricât de multă sare doriți, pentru a da un gust intens acestui preparat.

Cum puteți pregăti rapid această mâncare tradițională

Primul pas pe care trebuie să îl urmați pentru a pregăti această rețetă este să tăiați ceapa și ardeii în cubulețe cât mai mici, pe care să le căliți în ulei alături de un praf de sare. Mai departe, trebuie să tăiați și roșiile în bucăți cât mai mici cu putință, după care să le adăugați în tigaie. După 10 minute puteți adăuga bulionul alături de puțină apă, iar după ce totul a fiert încă alte 10 minute, mai puteți pune puțină apă.

Acum, puteți adăuga și peștele, deja curățat de cap și coadă, iar dacă doriți, puteți chiar să îl feliați. El ar trebui lăsat să fiarbă în sos aproximativ 10 minute, iar când este gata puteți presăra peste el și puțin pătrunjel.

La final, veți avea o mâncare delicioasă și ușor de pregătit!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cele mai rapide mâncăruri de post: Plăcintă cu mere jpeg
fructe istock jpg
covor baie istock jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
fasole adobestock jpg
Descoperă Bucureștiul   10 locuri ascunse care merită vizitate jpg
Horoscop, foto Pinterest jpg
Rolul cristalelor în echilibrarea chakrelor ce trebuie să știi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net