Reţeta câştigătoare de la cititori - Tarta cu pere - Cornea Laurenţia Daniela

Ultima actualizare:

Mod de preparare Aluatul: amestecăm toate ingredientele şi frământăm o cocă nelipicioasă şi omogenă.Întindem coca într-o foaie subţire şi o punem în tava unsă şi tapetată cu făină.Dăm tava la congelator până pregătim umplutura.Umplutura: într-un bol mărunţim alunele, zahărul, scorţişoara şi un praf de sare.Răsturnăm într-un bol şi în acelaşi robot mixăm 2 pere cu tot cu coajă până devine o pastă, adăugăm amestecul de alune, esenţa şi mixăm până se omogenizează.Scoatem tava de la congelator şi ungem cu magiun, adăugăm compoziţia de alune şi ornăm cu felii de pere (cele 2 rămase), ungem cu dulceaţă şi dăm la cuptorul încălzit circa 1 oră la 180 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net