Rețeta delicioasă de post de care nu te vei mai sătura. Cum se pregătesc cartofii țărănești cu paste fără ou
Credincioșii din țara noastră țin în această perioadă Postul Crăciunului, iar dacă sunteți în căutarea unei rețete de-a dreptul delicioase, aceasta este perfectă! Este vorba despre cartofii țărănești cu paste fără ou și cu ceapă călită!

Această rețetă este perfectă pentru perioada de post, iar partea cea mai bună este faptul că are un gust de-a dreptul delicios. În plus, acești cartofi sunt și foarte ușor de pregătit!
De ce ingrediente este nevoie
Din fericire, pentru a pregăti această rețetă delicioasă nu este nevoie decât de câteva ingrediente simple. În mod normal, această rețetă ar trebui să fie gata în mai puțin de o oră.
Iar pentru a o pregăti, tot ce vă trebuie sunt 600 de grame de cartofi fierți în coajă, 250 de grame de paste scoici fără ou, trei cepe, trei linguri de ulei de floarea-soarelui, o linguriță de semințe de chimen cât și sare după gust.
De asemenea, pe lista ingredientelor se mai află și jumătate de linguriță de piper negru măcinat, 1 - 2 de lingurițe de boia dulce, iar, nu în ultimul rând, vă mai trebuie și pătrunjel tocat. Odată ce aveți toate aceste ingrediente la îndemână, puteți începe să gătiți.
Este o rețetă foarte ușor de pregătit
Potrivit informațiilor de la savoriurbane.com, primul pas pe care trebuie să îl urmați pentru a pregăti această rețetă este să lăsați cartofii fierți în coajă să se răcească. Apoi, puneți uleiul la încins și puneți în el semințele de chimen, iar tot acum se toacă ceapa și se pune la călit alături de puțină sare. Apoi, se taie cartofii în cubulețe și se pun și ei în tigaie.
Mai departe, după cinci minute, va trebui să puneți boiaua, piperul și încă puțină sare în tigaie. În alt vas se va pune apă la fiert, cu două lingurițe de sare, iar atunci când apa a clocotit, se pun în ea pastele fără ou. Când sunt gata, ele vor fi scurse foarte bine și puse în tigaie alături de ceapă și cartofi.
Totul se mai lasă la călit vreme de 2 - 3 minute, iar la final puteți decora totul cu pătrunjel tocat. Această mâncare delicioasă este foarte ușor de pregătit și este perfectă pentru zilele de post!



































