Trucurile ingenioase folosite de gospodine pentru a pregăti prăjituri delicioase. Vor avea un gust și o textură perfectă
Tuturor ni s-a întâmplat să încercăm să pregătim un desert delicios iar la final să ne dăm seama că creația noastră nu a ieșit deloc cum ne-am imaginat. Indiferent dacă gustul nu este tocmai bun, sau textura nu este una plăcută, este important să știm la ce trucuri să apelăm pentru ca prăjiturile noastre să fie delicioase mereu.

Atunci când pregătim fursecuri, prăjituri sau orice fel de desert, există mereu câteva trucuri simple la care putem apela pentru ca acestea să aibă mereu un gust delicios. Aceste metode sunt simple și ușor de pus în practică, iar gospodinele din întreaga lume le folosesc constant!
De exemplu, atunci când pregătim fursecuri, este foarte important să știm precis ce trebuie să facem pentru ca textura aluatului să fie mereu una perfectă. Atunci când acesta este prea tare, putem adăuga în el mai mult unt. Un detaliu la care trebuie să fim atenți este faptul că untul este mult mai eficient pentru textura aluatului decât margarina.
Deserturile vor fi mai bune ca niciodată
De asemenea, mai putem adăuga și câteva lingurițe de lapte sau apă, dar numai la temperatura camerei. În plus, trebuie să fim atenți să nu folosim prea multă făină, altfel fursecurile vor ieși mult prea tari.
Un alt truc foarte util atunci când pregătim un tort este să nu umplem vasul pe care îl punem în cuptor cu aluat. Este foarte important să nu uităm că aluatul nostru va crește în timpul coacerii, așa că vasul nu trebuie umplut până la refuz.
Trucurile ingenioase folosite de gospodinele din întreaga lume
Un alt risc atunci când pregătim un tort este ca aluatul să înceapă să se sfărâme după ce l-am scos din tavă. Pentru a evita această problemă trebuie să avem grijă ca aluatul să fie copt în totalitate, înainte de a-l scoate din cuptor. Acest lucru poate fi verificat cu o scobitoare, iar dacă pe ea rămân urme de aluat, el va mai trebui să stea în cuptor.
Iar, nu în ultimul rând, este important să nu uităm să ungem tava cu unt înainte de a pune aluatul în ea. De asemenea, putem folosi și hârtie de copt atunci când este cazul.

































