Rețeta delicioasă perfectă pentru zilele de toamnă. Cum se pregătește rapid și ușor cotletul de porc învelit în bacon

Este o rețetă delicioasă, ușor de pregătit și numai bună pentru zilele de toamnă! Este vorba despre cotletul de porc învelit în bacon împletit! În plus, rețeta nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple!

Este o rețetă perfectă pentru zilele de toamnă
Este o rețetă perfectă pentru zilele de toamnă

Este o rețetă foarte ușor de pregătit, care nu necesită decât câteva ingrediente simple și delicioase! Cotletul de porc învelit în bacon se pregătește rapid și are un gust de care vă veți îndrăgosti încă de la prima înghițitură!

De ce ingrediente este nevoie

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă veți avea nevoie doar de un kilogram de cotlet de porc fără os, sare, piper negru măcinat, iar pentru a oferi un gust mult mai intens și mai unic acestui preparat se mai pot folosi și 1 – 2 lingurițe de chimen. De asemenea, mai este nevoie și de două lingurițe de pasta de gulaș, cât și de aproximativ 600 de grame de felii de bacon tăiate subțire.

Iar pentru garnitură este nevoie de 1,5 kilograme de cartofi, sare, puțină boia dulce și două linguri de ulei de floarea-soarelui. Odată ce aveți la îndemână toate aceste ingrediente, veți putea începe să gătiți!

Cum se pregătește cotletul de porc învelit în bacon

Potrivit savoriurbane.com, primul pas pe care trebuie să îl urmați pentru a pregăti această rețetă este să marinați carnea vreme de 48 de ore într-un amestec format dintr-un litru de apă și o lingură de sare. Carnea trebuie lăsată în frigider, după care o veți scurge bine și o veți tampona cu un șervețel.

Este important să scoateți carnea din frigider cu cel puțin două ore înainte de a o pregăti. Mai departe, o veți cresta ușor pe partea unde se află grăsimea. Acum, veți asezona cu piper și chimen și, dacă doriți, cu alte condimente, cum ar fi cimbru.

Pasul următor este să ungeți carnea cât mai bine cu pasta de gulaș. Practic, este vorba despre o pastă concnetrată de usturoi, ardei, roșii, chimen și alte câteva ingrediente de acest fel. Apoi, trebuie să împletiți feliile de bacon pe o hârtie de copt, pe care o veți rula și veți înveli carnea cu ea. Hârtia trebuie strânsă bine, iar la final o veți lega cu sfoară.

Rulada poate fi învelită și într-o folie de aluminiu, pe lângă hârtia de cop. Mai departe, ea trebuie pusă la cuptor, iar apoi va fi scoasă și se va înlătura hârtia de copt. Acum este momentul în care trebuie să tăiați cartofii, să îi asezonați și să îi puneți într-o tavă, alături de carne. Se adaugă uleiul, cam 400 ml de apă, iar apoi friptura va mai fi pusă în cuptor vreme de aproximativ 45 de minute.

La final veți avea o mâncare delicioasă, de care vă veți îndrăgosti de la prima înghițitură!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop jpg
zodie zodii pixabay jpg
Comunicat Beach Please 4 dec (1) jpeg
zodii cu noroc la bani jpeg
horoscop webp
zodii norocoase, foto shutterstock jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
paine jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net