Rețeta perfectă pentru zilele fierbinți de vară. Cum puteți pregăti rapid un tiramisu de portocale delicios
Este o rețetă delicioasă și foarte ușor de pregătit, de care vă veți îndrăgosti încă de la prima înghițitură. Este vorba despre tiramisu de portocale, care va fi gata foarte rapid și care nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple.

Este o rețetă simplă și delicioasă, la care veți reveni mereu în zilele fierbinți de vară.
De ce ingrediente veți avea nevoie
În principiu, nu ar trebui să vă ia mai mult de jumătate de oră pentru a pregăti această rețetă delicioasă, perfectă pentru zilele fierbinți de vară. Iar partea cea mai bună este faptul că nu veți avea nevoie decât de câteva ingrediente foarte simple!
Mai precis, este vorba despre 400 de grame de mascarpone, patru ouă mari, 200 de grame de zahăr, 300 de grame de pișcoturi de șampanie trei portocale și puțin zahăr vanilat. Iar, nu în ultimul rând, veți mai avea nevoie și de un strop mic de sare. Odată ce aveți la îndemână toate aceste ingrediente, veți putea începe să pregătiți un tiramisu gustos de portocale!
Cum se pregătește această rețetă delicioasă
Primul pas pe care trebuie să îl urmați este să bateți ouăle cu puțină sare iar apoi să le lăsați deoparte aproximativ zece minute. Între timp, trebuie să radeți partea exterioară de la coaja a două portocale, iar una dintre acestea trebuie și stoarsă cât mai bine. Apoi, trebuie să scoateți miezul celorlalte două portocale și să îl tăiați în cubulețe cât mai mici.
Ouăle trebuie apoi puse pe foc și bătute cu zahăr, până când acesta s-a topit și aveți o cremă groasă. Apoi, va trebui să adăugați coaja de portocale și vanilia, să amestecați bine și să lăsați totul să se răcească. Acum, crema de ouă trebuie adăugată peste mascarpone iar la final veți adăuga și miezul de portocale tăiat cubulețe, conform pofta-buna.com.
Pasul următor este să așezați un strat de pișcoturi într-o tavă suficient de mare, peste care veți întinde uniform crema. Pișcoturile pot fi stropite cu puțină zeamă de la o portocală, înainte. Totul trebuie să stea la frigider vreme de aproximativ patru ore, iar la final veți avea un desert gustos și răcoritor, perfect pentru zilele fierbinți de vară.